All by myself...

Sitter just nu i min ensamhet och glor på värdelös tv. Nog för att det är tyst annars när Magnus inte är hemma, men nu känns det extra tyst och ensligt bara för att jag vet att han inte kommer hem ikväll. Eller imorgon. Eller imorgon. Men morgonen efter! Wieee... Hur många tror att jag har blivit uppäten innan dess?

Magnus var snäll och utfodrade mig igår, så det lär inte vara nån risk att jag svälter ihjäl iallafall.

Han är snäll min karl. Hoppas att han har det roligt upp i snön, där folk bryter benen och skriker dumma saker folks öron på afterskin. Jippi vad jag skulle velat följt med. Nu ska jag låtsas att jag kan sjunga och imponera grannarna med "All by myself" så högt jag bara kan.

 

Peace...

Godis!

Imorgon drar Magnus och lämnar mig ensam, så antagligen kommer jag att bli uppäten av nåt gammalt spöke i helgen. Värdelöst!

Det som suger är att jag börjar tycka synd om mig själv för att han ska åka, och när jag tycker synd om mig själv vill jag antingen svulla i godis och andra onyttigheter eller så vill jag inte äta alls. Nu är jag i det stadiet där jag vill svulla. Eller åtminstone ha en godispåse som jag kan suga på hela helgen. Är man en dålig människa då, som faller för sina frestelser? Eller vad spelar det för roll egentligen? Jag ska ju ändå bli uppäten.

Peace...

Dagens ilandsproblem

Tvätt.

Ett berg som aldrig kommer att försvinna, som aldrig kommer att bli påverkad av klimathotet, som alltid finns där, som alltid ger en dåligt samvete.

Egentligen, hur många strumpor kan en människa ha? Och trosor? Seriöst, byter jag underkläder 3 gånger om dagen?

Ack, dessa ständiga strumpor! Jag är helt förvånad över att jag lyckats få ihop flera par dom senaste veckorna. Det är nästan värt att skriva en bok om det. Strumpbingo, borde det inte kunna bli en OSgren? Ibland känner jag bara för att kasta ner alla strumpor osorterade och skriva en lapp med texten "Leta själv din jävel"

Ni vet den där klassiska frasen "Jag har inga kläder"? Säges gärna med en gäll, irriterande kvinnoröst med en gnutta ilska. Iallafall, det är en myt. Alla kvinnor har kläder. Överdrivet mycket kläder. BERG med kläder. Sen om det är kläder man kan ha är en annan sak.

När jag o Magnus flyttade ihop gjorde en inventering av mina kläder, extremt mycket kastades eftersom det inte användes eller för att jag inte kunde ha dom. Så dom plagg jag har i min garderob kan jag faktiskt ha. Men ändå så återkommer den där repliken i mitt liv. Jag förstår inte hur den lyckas klämma sig igenom, fastän jag vet att det inte är sant. Kläder har jag. Så till den milda grad. Men ändock har jag inga kläder.

Det är lite lustigt också hur mycket plats en kvinna kan behöva om man jämför med en man. Nu är inte det här en 3-årigt forskarresultat, utan endast taget ifrån mitt egna liv. Magnus har en garderob och tre lådor. Jag har en garderob och tre lådor. Mina lådor måste man lura för att kunna stänga dom och garderoben kräks dagligen ut mina stackars kläder som jag med stor möda försökt att trycka in. Just det, tryckt in. Snacka om att ha mindrevärdeskomplex. Magnus kläder stryker jag, sorterar, viker snyggt, lägger in det fint på sina respektiva platser. Mina egna kläder knölar jag in där dom får plats. Konstigt att jag inte har några kläder. Jag hittar dom ju inte!

Peace...

Uppkäftigt!

Sarkasmens vår.

Solen kommer fram o retas några timmar, människor njuter, blir glada, glider runt i solbrillor och ser allmänt häftiga ut. Vårjackorna åker fram, man klämmer lite på vårskorna som man köpte på rean förra året, klänningarna hänger nystrukna i garderoben och skriker om att bli använda. Bikinin ligger nedknölad i en låda och böna och ber om att få komma fram och se solen. Man drömmer sig bort till sommarnätter, fuktig hud, myggbitna ben, trassligt o solblekt hår, pissjummen öl och många skratt. Det verkar som om natten o sommaren aldrig ska ta slut.

Sen tittar man ut genom fönstret. För några dagar sen gled man runt i solbrillor och såg cool ut. Nu vräker snön ner. Kul liv...

Peace...

Hata mig inte

Jag förstår om ni har gett upp hoppet om mig. Jag har varit extremt osocial den närmaste tiden, men det är bara för att det har varit extremt mycket att göra. Jag är inte van vid att säga sånt, men så är det. I och med att det har varit fullt upp så har jag inte heller haft någon tid att umgås med Magnus heller, så när det blir nån minut över så umgås jag med honom istället för att skriva här. Men jag lovar att det blir bättre nästa vecka. Snälla, hata mig inte.

Peace...

Fortfarande tlött

Jag failade ganska hårt med att hålla mig uppdaterad hela kvällen. Jag är inte van vid att göra vettiga saker på dagarna, så jag är verkligen helt slut!

Måste verkligen sova nu. Förresten så kommer jag vara lika tråkig imorgon, ska jobba, sen iväg till Borlänge hela kvällen, men jag ska försöka klämma in något roligt.

Peace

Tlöööött!

Är så sjukt trött just nu. Vill inte göra någonting annat än gå o lägga mig. Tlööööööööööööööööött!

Jag har inte hunnit uppdatera bloggen tidigare, jag lovar att ta igen det ikväll. Jag kan inte lova att jag är rolig eller intressant, för jag håller seriöst på att somna när som helst. Jag ska kasta i mig lite kaffe och se om det hjälper. See ya biatch!

Peace...

Mörrn

Tidig morgon, taskigt hår, torr hy, har inga kläder, dåligt smink, fuktigt ute, ögoninfektion, trötthet, irriterad, kaffesugen, snorig och rastlös. Det börjar ju bra iallafall.

Peace...

Skatt på godis??!!

Seriöst??!!

Jag tänker emigrera till Amsterdam. Där tycker man om droger.

Man har extraskatt på alkohol
Man har extraskatt på nikotin
Nu snackar man skit om att man eventuellt funderar på att sätta skatt på godis. Jag känner för att kräkas och att slå någon. Hårt!

Varför hatar samhället människan? Man vill ju kunna nyttja vissa (lagliga) droger bara för att må lite bättre i vardagen, kunna vara sig själv för en stund. Vem älskar inte den första kaffet på morgonen? Vem tycker inte om att feströka ibland? Vem tycker inte om att ta ett glas gott vin till maten? Vem älskar inte att köpa en stor påse godis som man vet att man ska svulla själv. Är vi kriminella för det? Är det verkligen rätt att vi ska straffas?

Ja, socker är en drog. Du kan dö av den. Men inte fan vill jag dö i chock när jag ska betala skiten. Varför känns det som om det inte är långt kvar innan samhället hatar en så mycket att dom vill sätta skatt på precis ALLTING som är roligt?

"Åh, vad roligt, nu ska vi åka karusell"   "Nej tyvärr, du måste betala skatt då"
"Åh, vad roligt, nu ska vi gå på bio"       "Nej tyvärr, du måste betala skatt då"
"Åh, vad roligt, nu ska gå ut och gå"       "Nej tyvärr, du måste betala skatt då"

Fattar ni vad jag försöker komma fram till? Nej, framåt folket, nu ska vi krossa alla som inte vill att vi ska leva. Fraaaaamåååååt!!!

Har du märkt att jag är arg??!!

Nä, jag tänker inte avsluta med ett "Peace..."


Fördomsfull

Fördomsfull... smaka på ordet. Visst smakar det lite illa? Lite beskt nästan. Ingen vill vara det, eller oj, jag menar; ingen vill erkänna att dom är det. För det är dom. Alla har någon fördom om någon/något.

Jag är det mest fördomsfulla jag vet. Jag dömer folk direkt. Pratar jag med folk i telefon så dömer jag. "Hmm, han låter lite norrlänsk, mörk röst, trevlig och ung. Han är säkert skitsnygg" Men i själva verket sitter en fet gubbe i en rödrutig skjorta med en äcklig prilla under läppen och med en Norrlands i ena handen. Träffar jag en blond snygg tjej tänker jag direkt "Blåst, lättlurad, naiv o lättfotad." Men i själva verket har hon pluggat på KTH och tjänar mer än vad jag någonsin kommer att göra.

Så där fruktansvärd är jag! Om jag inte hinner bli tillrättavisad av någon så fortsätter jag gå med mina förutfattade meningar och missar säkert en alldeles underbar/intressant/rolig människa. Visserligen vet jag inte om vad jag missar, men tänk er tanken bara. Å andra sidan kanske jag har turen att missa en riktigt jävla idiot också... Hmm, det är en hårfin linje det där.

Så vad ska jag göra? Försöka förändra mig och kanske råka ut för en massa idioter som jag annars skulle redan ha sållat bort, men då kanske jag träffar nån ny rolig kompis tillslut. Eller ska jag fortsätta att leva som jag gör, missa idioterna, men även dom roliga? Hmm... Dagens ilandsproblem.

Peace...

Kommer inte på nån vettig rubrik

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men det har varit fullt hus här idag.

Först kom bästaste Sara med finaste Ebba. Jag uppskattar som sjutton att umgås med Sara, hon är en av dom vettigaste jag känner. Hon är ärlig, rak, uppkäftig, rolig, underbar och den bästa som finns.  När jag tänker efter så saknar jag våra rökstunder som vi hade på hennes bro på sommarkvällarna, men eftersom både jag o Sara är ickerökare numera så vore det lite värdelöst om vi började igen. Vi får sitta ute o häcka fast utan cigg. Vi får helt enkelt supa istället, nåt måste man ju roa sig med! Fast det får bli när Ebba blir lite större, annars kan hon bli psykiskt sjuk, det har jag läst på familjeliv.

Sen kom svägerskan finPia. Det var nice det med. Slutligen kom min älskling. Då kom jag på att nu när Pia är på besök så har vi äntligen en anledning till att fläska oss (aka "fika"). Kasta mig och slängde fram dom frysta kladdkaksmuffisarna, in med dom i micron. Nu fanns det ingen återvändo. Om vi inte äter upp dom nu blir dom förstörda. Jag är så sjukt smart!! Hahahahahhahaa!

Glodde igenom en bildmapp som ligger och skräpar. Det ligger sjukt gamla "snygga" bilder på mig. Funderar lite över kroppssynen man hade på sig själv. Jag tyckte då att jag var skitfet och äcklig. När man kollar på bilderna och jämför med idag blir jag grinfärdig. Jag vill ha tillbaka den kroppen!! Mitt hår glänser till och med på vissa kort. Mitt hår har inte glänst sen jag gick på gymnasiet! Va fan??!!

(sjukt sexigt kort ifrån en filminspelning hemma hos Ida 200?)

Nu ska jag gråta lite över den svunna lyckliga ungdomstiden som aldrig kommer tillbaka och gråta lite mer över att jag är gammal och grå. Jävla liv. Länge leve kladdkaksmuffins. Och kaffe!

Peace...

tjo

Är fortfarande mätt sen dundermackorna igår. Helt sjukt egentligen, vad hade jag i dom? Cement? Note to self: Baka inte mer. Någonsin.

Känner mig lite glad idag, vilket är riktigt ovanligt, så det måste ligga nåt bra i luften. Men helt ärligt talat så tror jag att det är solen. Den blir man glad av. Dock har jag inte vågat kolla på tempen än. Om det är kallt blir man mindre glad. Rent ut sagt deprimerad!

Mitt huvud står helt stilla just nu, men jag återkommer.

Peace...

Brööööd

Ifall du har missat att min mage strejkar (hur fan har du missat de?) så vet du det nu. Men misströsta inte! Jag tänker strejka tillbaka! Mowahahaahhaaaa! Ren ondska!

Jag har precis bakat bröd. Det ser ut som bröd. Det smakar bröd. Det luktar....grahamsgröt. Men mättar mer än ett stort julbord. Jag skulle kunna sälja det här brödet som värsta bantningskuren. Ät en macka och du kommer inte vilja äta nåt mer idag. Svält blir man smal på! Klockrent!

(kanske inte ser så fräscha ut, men det här är STORT!)

Är så sugen på nå thai, kinamat eller nåt liknande. Det spelar inte så stor roll, bara det är mat ifrån Asien med försvenskad smak blir jag nöjd. Tänk att få trycka ett gäng friterade räkor..ååhh *dregel* Jaja, drömma kan man ju alltid. Det blir man inte fet av.

Magnus har blivit schizo. Han tror att han är tre personer, så han tänker göra tre personers jobb. Konstigt att han är trött... Jag ska upp och störa honom nu så han inte får en hjärtsmäll eller något.

Peace

Ouch

Har du tänkt på hur otroligt uppkäftigt livet är?

Jag bestämde mig för att gå ner iallafall, jag vet att jag skulle ha hatat mig själv mig själv ifall jag inte gjorde det. Tro fan inte att jag halkar till på vägen och bryter varenda ben jag hade i kroppen? Jag låg på marken, skrek ut mina plågor, blodet rann ifrån mitt huvud, plus så har ett revben punkterat min ena lunga. Jag låg i en timme innan det kom en människa som hjälpte mig komma till sjukhus.

Okej, så gick det kanske inte riktigt till, men det gjorde satans ont! Kommer säkert få ett blåmärke. Minst!

Det finns frågor i livet som inte har något svar. En av dom är tillexempel, hur man kräkas och göra nummer två så många gånger, fastän magen är tom? Sug på den du!

Nu, lite självömkan!

Peace...

Faaen!

Det är helt sjukt. När det för en gångs skull går lite bra, så måste det stå nåt litet jävelskap ivägen så man snubblar till. Det är absolut inte kört, men det sjukt irriterande!

Min mage har verkligen sagt upp sig. Allt bara rinner rakt igenom mig och så har jag sjukt ont i magen. Raparna har iallafall försvunnit *peppar peppar* Vad är det egentligen för fel på mig? Magsjuk?

Idag tänker jag iallfall inte gå utanför dörren, det är knappt att jag ens vill ställa mig upp när jag sitter. DÖÖÖ MAGE, DÖÖÖÖ!

Nä, nu måste jag ringa lite samtal, nu hoppas jag verkligen att allt inte är åt helvete! *håller tummarna*

Peace...

Jag fiser

Jag känner just nu att jag sakta håller på att dö. På riktigt!

Min mage är uppsvälld, jag rapar äggrapar och fiser som en tok. Mysig tjej tänker du, men enligt Magnus blir jag inte blir av med honom så lätt. Jag hotade då med att bajsa på honom. Han tackade vänligt men bestämt nej. Chicken.

Jag avundas inte Magnus direkt. Han ska sova brevid mig instängd i ett rum. Tänk er själva. Ingen rolig tanke. Be till den som bryr sig att han kommer att överleva.

Jag vet att jag är ganska äcklig som är öppen med mina gaser, men jag orkar inte vara den fina tjejen som är perfekt. Jag är inte alls sån. Jag rapar och kan tycka att det är ganska roligt, jag bajsar ( ååh, är det sant?!), fiser, spyr, snorar osv. Jag är så grymt äcklig, men ändå....precis som du?

Sitter o glor på Erik o Mackan just nu. Fan vad jag älskar dom killarna, dom påminner mig om några speciella människor...aahh...minnen!

Nä, nu ska jag försöka peppa mig till imorgon.

Peace...

Where is da hair?

Sitter o pratar med kusin i telefon just nu. Stackaren har tappat bort sitt hår. Inte sitt vanliga hår, självklart, utan hennes löshår. Det är borta med blåsten. Har du sett det, ring Efterlyst telefonnummer 08...ööh, ähh, googla.

(jättemycket stulen bild ifrån google)

När jag blir rik ska jag skaffa mig lite löshår jag med. Är ju verkligen sjukt jävla snyggt. Då kanske till och med jag kan se lite vettig ut i huvudet. Vore ju trevligt. Saknar också att fixa naglarna, men nu har jag nagelfixaren  dragit åt helvete (dom har iaf stängt butiken) och det är kanske inte så smart att fixa naglarna för dyra pengar, sen kanske jag plötsligt får ett jobb där man inte ens får ha naglar. Epic fail.

Ska kasta mig i duschen nu så jag slipper se ut som en skunk när älsk kommer hem.

Peace...

Magen hatar mig

För första gången på länge har jag ätit frukost frivilligt, utan hot, onda blickar och mutor. Åt en macka och yoghurt, nu är jag sjukt kräkmätt. Vad är det med min mage nu egentligen? Är det magkatarren som spökar igen?

Sitter och försöker fixa till ett personligt brev, jag ska fan ha ett jobb snart!! Jag vill jobba skiten ur mig, vara trött varje kväll, få magsår på grund av stress, skratta på rasterna, överkonsumera kaffe, ja ni fattar. Seriöst! Jag tar vilket skitjobb som helst!

Jag klämmer verkligen ihjäl mina tummar om att jag ska få ett jobb som jag ringde om för två veckor sen. Han bad mig ringa igen den här veckan, så jag hoppas, hoppas, hoppas!!! Ska sen ringa till några andra ställen som jag fått lite tips om... HOPPAS!!

Jag är bland det smartaste jag vet, först klagar jag över min magkatarr, sen mölar jag i mig nachochips, som min mage verkligen hatar ! Tittade precis på min mage i profil. Har så sjukt mycket gaser att man skulle kunna tro att jag är på smällen. Kul. Det är bara till att pruppa lite, sen gå ut o gå lite nonchalant några veckor, sen kommer jag vara snyggast på beachen i sommar. Vi säger väl så :p

Peace...

What? Sol?

Godmorgon!

Vaknade en av en stor puss mitt på munnen, vänder mig om och tittar ut. Solen lyste. Fick en mindre chock. Solen lyser nu?! Vad är klockan egentligen? Halv tio? Tittar på klockan, fem över sex. Är det verkligen möjligt? Existerar verkligen solen även på morgonen? I Sverige? Undrens tid är inte förbi.

Texas Long Horn har förstört mitt liv. Seriöst. För det första fick dom mig att äta upp världens största tallrik med ribs, bara för att det är gott. Det andra jag tänkte när jag vaknade (inte första, det första var att det var sol) var att jag ville ha kött! Jag håller på att förvandlas till en stenåldersmänniska, aka Man.

Tydligen så hade jag halva mitt inlägg försvunnit, och jag minns inte vad det för var för fyndigt jag hade skrivit, så det får vara såhär.

Peace...

En söndag jag inte var beredd på

Hela förmiddagen, och halva eftermiddagen har jag varit allmänt bitterfittig (ovanligt) och skrikit över saker. Bland annat råkade jag kolla på reprisen av melodifestivalen. Seriöst, ibland skäms jag över att vara svensk. Tycker du verkligen att nåt av dom där bidragen var värdiga att representera Sverige? Nästa gång nån frågar vart jag kommer ifrån ska jag helt enkelt säga att jag har glömt bort de... Jag skäms!!

Magnus berättade i fredags att jag inte skulle planera in någonting på söndagen efter klockan tre. Nehe, tänkte jag, då har han säkert stämt träff med nån gammal polare som vi ska åka o träffa, fair enough. Det kan man väl ställa upp på. Men han har sett fullifan ut hela helgen, då blev man lite orolig. Den där karln kan verkligen få vilka idéer som helst. Tro mig, vad som helst.

Söndagen kom, jag var som sagt en bitterfitta som gick omkring o skrek på allting, klunka kaffe och smaska nacochips. En riktig solstråle alltså. Magnus frågade om jag ville gå dit vi skulle eller om vi skulle åka bil. Just nu är jag glad över att jag valde att vi skulle ta bilen dit. Vi kom iväg klockan tre som planerat, jag tog med mig min termosmugg med kaffe och mumlade för mig själv. Vi far mot horisonten. Vid Uppsala frågar Magnus om jag är hungrig. Visst, jag skulle kunna äta, tänkte jag. Det är alltid kul att tugga på något. Vi åker in i Uppsala, parkerar, går. Vi kommer fram till en resturang som heter Texas Long Horn. Jag blev verkligen jätteglad, jag förväntade mig typ McDonalds. Det är ju alltid jättemysigt att gå ut och äta. Råkade beställa världens största tallrik med ribs, sjukt gott! Efter det trodde jag att vi skulle åka hem, men Magnus tyckte att vi skulle ta en promenad först. Jaja, tänkte jag, om du tycker det är så jävla roligt. Vi passerar en biograf, glor lite på filmaffischerna. "Ska vi gå in och kolla lite?" Öhum, ja visst...?  Vi går in, tittar lite, går fram till nån modern apparat. "Ska vi testa vad som händer om jag drar kortet?" Jag bara kollade på honom. Han drar kortet, ut kommer två biljetter till Alice i underlandet i 3D. Jag var gullig nog och kallade min sambo för mongolid (det är mitt sätt att vara tacksam)

Så kort sagt, jag har verkligen världens mest underbara karl!!

(Jag är sjukt skillad i Paint)Förresten, filmen var sjukt bra. Men jag kommer nog att hata att kolla på vanlig 2D i framtiden. Snacka om bortskämd...

Peace...

Äckelmario!

Seriöst, just nu hatar jag Super Mario Bros 3!

Jag är i treans värld och jag kommer verkligen inte vidare på andra banan. Jag måste vara det mest mongolida som finns. Förbannade jävla äckel Mario! Det var verkligen en idiot som kom på det här spelet. Japanjävlar! 

Peace...

 

Hat!

Jag har inte varit på mitt bästa humör, därav den konstanta uppdateringen. So sue me!

Jag tror att jag har mens utan att jag vet om det. Kan vara PMS också. Man kan också tro att jag inte fått någonting på länge. Men nu ska vi inte älta i varför jag är arg, det är egentligen ganska onödigt och tar bara en massa tid och plats.

Vad är jag arg/irriterad/bitter på då?

1. Skådespelarna på ICAreklamen har vita rockar, typ läkarrockar. Jag har då fan inte sett nån som jobbar på ICA som ser så proffsig ut. Dom strutar runt i röda kläder och ser ut som om det snart är jul. Dålig stil ICA!

2. Jag är arg för att jag precis har tryckt i mig glass plus kladdkaksmuffins. Så grymt jäkla onödigt. Behöver jag tillägga att jag mår illa?

3. Mina ögonfransar ser ut som skit. Jävla mascara! Till och med min käre sambo som knappt ser skillnad på om jag är sminkad eller inte ifrågasatte imorse om dom skulle se ut sådär. Kukfransar!

4. Jag fattade inte att Eniros rebus hade släppts, så jag hade ingen chans att vinna den där äckliga guldtackan. Det spelar ingen roll, jag vill ändå inte ha den!!

5. Sprutgrädde är typ lika onyttigt som vanlig grädde. FAIL!!

6. Jag insåg precis att jag börjar bli gammal, jag (tror) att jag har fått åderbråck.

7. Reklamen på tv har alldeles för hög volym om man jämför med programet som man kollade på. Seriöst, reklamen kommer jag göra så att jag blir döv en vacker dag.

8. Solen lurar en och tror att det är skitvarmt ute, men det är det inte! Plus så blir det svinhalt när det börjar töa!

9. Munkar är gott. FÖR gott. Jag blir fet!

10. Jag hatar allt!

God natt.

Peace...

Förlåt!

Solen gör mig upptagen, förlåt mina stackare! :(

Uppdatering

I och med att min karl inte riktigt uppskattade att vara grön så får han bli svartvit istället. Enjoy!

Proppipropp

Nybytt lampa, söndersugen propp, nybytt propp, anteckningsblock och en kanna kaffe. Welcome to my houseparty!

Det är nästan lite skrattretande när man har bott utan mamma i så många år, men ändå så tvekar jag när jag ska byta propp. Snacka om att man verkligen har räknat med att karln min ska fixa allting. Jag blev helt överlycklig över att jag faktiskt lyckades byta utebelysningslampa och proppjävel. Det är dåligt. Skärpning Emmi!

Jag är så glad över att jag har Magnus, han får mig att bli lite mer manlig, på ett bra sätt! Nu ska jag läsa lite samtidigt som jag tänker på hur äckligt lycklig jag är.Peace...

Kvinna ihjälslagen i mörkret

Bloggen har krånglat som sjutton för mig. Elakt om jag får säga det själv!

Sitter just nu och är kräkmätt efter att ha tryckt i mig en näringsrik middag bestående av fiskpinnar från euroshopper och pulvermos ifrån...okej, jag minns inte, men något bra namn hade dom säkert. Varför måste man jämt äta tills man blir spyfärdig?

Tittar ut och ser att det är kolmörkt. Okej, inte kolmörkt, men nära inpå. Slog mig precis att jag lovade Magnus att jag skulle fixa utebelysningen idag. Smart att jag gjorde det medans det var ljust, soligt, varmt och mysigt ute. Väldigt smart. Om tidningarnas rubriker imorgon handlar om att det är någon som slagit ihjäl sig vid ett lampbyte så vet ni nog vem det var...

Nä, nu ska jag o min fiskpinnsmage pallra oss ut, snubbla oss upp för en pall, rasa nerför pallen, slå ihjäl oss och antagligen få en elstöt. Plus kommer det säkert att vara kallt ute!

Peace...

(ursäkta avsaknaden av bilder)

Jopp...

Solen strålar som aldrig förr. Man minns knappt att man kände ett sånt oerhört hat mot snön o kylan för bara någon vecka sen. Konstigt att man kan vara så förlåtande mot vädret, men nästan aldrig mot människor?

Jag försöker koncentrera mig, men det är svårt. Den som påstår att det inte finns någonting som heter "Vårkänslor" måste vara den kallaste människa som existerar. Nog för att jag älskade Magnus av hela mitt hjärta för nån månad sen, men NU älskar jag honom om möjligt ännu mer. Konstigt vad lite sol kan göra med ens humör. Till och med en bitterfitta som jag kan le lite.

Nu måste jag äta nåt vettigt innan jag får för mig att göra kladdkaka eller något!

Peace...

Ren ondska, jag vet...

Skrivkramp - kanske det värsta som finns. Man försöker komma på vad man ska skriva, men allt låter förtäskigt. Vad gör man då? JO, man går in på aftonbladet.se !! Där är det fullt av roliga ämnen, se själva. Man kan lätt sitta i flera timmar och skratta åt människor som kallar sig själva för journalister och som skriver sämre än en andraklassare (inklusive stavfelen och meningsuppbyggnaderna).

Journalister i allmänhet verkar tro att dom är guds gåva till människan, att dom är opartiska och att dom bara skriver fakta. Hehe, jomenvisst. Jag orkar varken läsa eller lyssna på nyheter längre, för allting känns så himla...falskt vill jag nästan säga.

Jag kollade på Kalla Fakta idag, det handlade om en familj där frun och x många barn dog i en brand, då rökluckan inte funkade. Kalla mig kallblodig och känslokall, men såhär anser jag:

Journalisten har vridit den här historien väldigt mycket. Om man enbart ska lyssna på honom så låter det som om att den här familjen skulle överlevt om den här rökluckan funkade. Alltså, hade rökluckan funkat så hade dom överlevt? Är ni alla med?
MEN hur kommer det då sig att ingen annan i det där hyreshuset dog? Jo, för dom stannade i sina lägenheter. Eller tog sig ut som satan. Den här familjen som dog tog sig ut i trapphuset (dom bodde på femte våningen), och då tuppar dom självklart av på grund av all brandrök. Men rökluckan då, tänker du. Vet du ens hur en sån funkar? Det är en liten lucka med lås, när man väl har låst upp så vevar man upp luckan som sitter uppe i taket. Man öppnar porten och hela trapphuset blir då som en skorsten, och röken är borta på några sekunder.

Som sagt, en lucka med lås. Hur många har nyckeln till den? Några få antar jag. Hur lång tid tar det att ta dit en av dom människorna med nyckel? Tja... nu gissar jag bara, men säg iaf 6 minuter? Hur lång tid tar det innan man tuppar av på grund av brandrök? Inte lång tid alls. Så även om till exempel brandmännen kommer till så fort dom bara kan, så dör du antagligen om du försöker ta dig ut på egen hand.

Så kort sagt. Den här familjen dog inte av att den här rökluckan inte funkade, utan på grund av att dom inte stannade i lägenheten. Visst, det är jättedåligt att den inte funkade, att dom inte har fixat felet fastän dom har vetat om att den var trasig sen november 2008, men än en gång: Det var inte rökluckans fel att dom dog! Det var brandens!

Missförstå mig rätt, jag tycker att det är otroligt sorgligt varje gång en människa måste dö utav någonting annat än ålderdom. Men nu känner jag att det gick lite för långt!

Nu kommer ni säkert tycka att jag är den mest onda människa som finns, men det skiter jag i. Jag säger faktiskt vad jag tycker och kom gärna med någon motkommentar om du tycker annorlunda.

(bilden är snodd utan dåligt samvete av kallafakta.se)

Gerappa

Okej, jag erkänner, jag har världens dåligaste humor, men jag har det fan så mycket roligare än vad dom flesta har!


Magnus har precis mutat mig med kebab och en påse godis. Han är så snäll min söta karl! Jag fick ett litet raserianfall inne på ICA idag. Blev grymt sugen på att dippa grönsaker, så vi svängde in och tänkte handla. Efter att vi hade plockat på oss grönsaker och så, skulle vi välja vad vi skulle ha för dipp. Tro fan då inte att fittICA bara hade tre sorters äckeldipper att välja på (bea, tzaziki och sweet chili)!! Jag vill inte ha nån av dom äcklena! Blev skitarg, letade efter nån personal som jag kunde skälla ut, men det fanns ingen i hela butiken. Så då blev det godis istället. Det är ICAs fel om jag blir fet!! AAAAaaarrghghgghgg!

 

Peace...

Söndag

Man känner verkligen att man älskar livet när huvudvärken inte gett med sig än. Seriöst, hur länge ska jag behöva lida för att jag synda lite?

Så grymt tråkig söndag så att man bli gråtfärdig! Vill hitta på nåt, men det verkar som om det inte blir någonting...
Det är någonting visst med söndagar. Fastän det har varit sol hela veckan så är det jämt gråmulet på söndagen. Är det bara för att man ska bli lite extra deprimerad eller vad?

Nä, nu ska jag sminka klart mig och sparka på min karl och fråga om det blir roligare än såhär, eller om det är lika bra att gå o lägga sig.

Peace...

Bakislördag

Jag får be så mycket om ursäkt för att jag inte bloggade igår, men jag höll seriöst på att dö ett par gånger. Det är så lustigt det där, från att ha tänkt varit nykter, till att vara fullast av alla, till att sen inte kunna vara människa på hela lördagen. Sånt uppskattar man. Vad händer nästa helg då?

Huvudet dunkar än idag, har väl vätskebrist som en jäkla kråka. Igår fick jag inte i mig nåt vatten alls, kräktes bara upp det. Måste bara säga att vatten faktiskt inte är så farligt att spy upp, det är värre när man har ätit. DÅ blir det äckligt!

Nä, nu lär jag försöka få i mig lite vatten om jag hade tänkt att överleva den här dagen.

Peace...

Jalopp

Spacklad till tusen, musiken dunkar ut ur högtalarna, jag är på topp! Mina grannar hade äran att höra en privat musikal med mig som sjunger Greaselåtar. Jag hoppas för deras skull att dom missade det tillhörande dansnumret. Dom hatar mig nog nu.

I takt med att solen går ner sjunker temperaturen, aka jag kommer att dö när vi ska gå hem inatt. Som om du skulle få för dig att vilja hämta mig inatt, så gärna för mig. VI ska grilla ikväll (årets första grillning säger dom, ha! Jag o Magnus hade årets första grill i janurari), det ska bli smaskens. Magnus har marinerat köttet sen igår kväll och jag har varit duktig flicka och vänt på köttet med jämna mellanrum. Men det som jag verkligen ser framemot är den grillade majsen. Så sjukt gott. Det stora pluset med majsen är att man blir så grymt snygg när man äter. Så där har vi en till sak som man inte ska äta på första dejten. Jag håller på att fixa upp en lista för den som behöver. Här är början till den.

*Harkel* Listan på saker som man inte bör äta på första dejten:
 • Tacos - man är inte snygg när man äter det, kort o gott
 • Revbensspjäll - man ser ut som en grottmänniska när man äter
 • Kebabrulle - tro mig, big NO NO
 • Soppa - det går inte att se sexig ut när man sörplar soppa
 • Spagetti o köttfärssås - det kanske bara är jag som kladdar som en 1-åring när jag äter de?
 • Majs - se revbensspjäll
Som sagt så är det bara en början.

Nu ska jag öva på dryga öppningsrepliker till dom stackarna på festen.

Peace...P.S Är det bara jag, eller blir man "snyggare" när man mår bra?

Det är oftast på fester...Det är oftast på fester som man träffar nya människor som kanske man till och med blir kompisar med en vacker dag
Det är oftast på fester man klär sig lite snyggare, fixar håret lite mer och försöker sminka sig lite snyggare.
Det är oftast på fester man brukar vilja ta sig en liten drink
Det är oftast på fester man försöker visa att man är trevlig så folk vill prata med en
Det är oftast på fester man tar en cigg fastän man har slutat röka för flera år sen
Det är oftast på fester man tar sig en drink till fastän man redan är för förfriskad
Det är oftast på fester man tycker att man är skitsnygg o kan porrdansa till vilken musik som helst
Det är oftast på fester man talar lite högre än nödvändigt (läs skriker) när man pratar med någon
Det är oftast på fester man tycker att människa som man kännt i 5 min är ens bästa kompis
Det är oftast på fester man löser världsproblemen
Det är oftast på fester man tycker att det inte gör så mycket om man skulle råka visa underkläderna
Det är oftast på fester man kommer på den smarta idéen att dansa på köksbordet
Det är oftast på fester man kan tycker att det inte gör så mycket om man blöder ifrån huvudet efter man ramlat av bordet
Det är oftast på fester man tar en drink till fastän hela världen är en virvelvind
Det är oftast på fester man tar upp det här med världsproblemen igen och blir förbannad ifall någon inte har samma åsikt
Det är oftast på fester man tycker att ens käresta kladdar på någon och ställer till en scen
Det är oftast på fester man bråkar med den man har levt i harmoni med i flera år
Det är oftast på fester man kan kräkas och tro att man fortfarande ser strålande ut
Det är oftast på fester man inte bryr sig att sminket rinner och man liknar Alice Cooper
Det är oftast på fester som man kommer på den smarta idéen att man vill gå hem fastän man bara har högklackat och klänning i -17 grader
Det är oftast efter fester som man får lite ångest

Jag ska på fest idag, bland en massa människor som jag inte känner alls. Funderar allvarligt på att vara nykter...
Eller ja... Det kan ju alltid vara roligt att göra bort sig för en gångs skull.

Peace...

Anna och jag!

Jag måste verkligen vara Anna Skippers värsta mardröm. Jag gör alla fel som en människa kan göra.

 • Jag älskar kaffe
 • Jag lever ibland på mackor
 • Jag älskar godis
 • Jag kan gå utan att äta nåt i ett dygn
 • Jag kan frossa som en idiot nästa dygn
 • Jag älskar läsk
 • Jag rör ALDRIG på mig
 • Jag äter aldrig någon frukt
 • Jag äter inte en varierad kost
 • Jag sover med smink (inte bra för huden)
 • Jag går inte på toa regelbundet
 • Jag får inte i mig några vettiga vitaminer, ALLS!
 • Jag älskar glass
 • Jag äter hellre på nätterna än på dagarna
 • Jag tycker bättre om vitt bröd än mörkt
 • Jag älskar salt
Det kostar att vara lika snygg som jag. Bland annat magont dagligen, konstant trötthet och taskigt hår.

Anna, jag vet att det är ett värdelöst fall. Nackskott är det enda raka.

Känner du dig inte som en liiiite bättre människa nu när du jämför dig med mig? Jag vet att jag gjorde din dag nu.

Peace...

Jägarna är idioter

Jägare måste vara bland det mest dumma som finns! Verkligen! Tro inte att jag är nån hatisk vegan nu, jag äter absolut kött, men... Jag blir verkligen full av skratt så fort man pratar om jägare. Jag ser dom som små värdelösa skjutglada pojkar som vill visa sin manlighet genom att skjuta allt som rör sig. Bokstavligt, allt som rör sig.

Jag menar, vad är det för en idiot som tycker att det är roligt att bara skadeskjuta djur? Vad är det för sjuka tankar som rör sig i det äckliga huvudet? Idioter! "Man måste få skjuta in sig." Man hör ju hur intelligensbefriade dom är.

Sen när dom får för sig att stoppa upp det dom har skjutit, då har det börjat gå för långt. "Åh, titta vad duktig jag är som kan döda ett djur med mina bara händer, oj förlåt, jag menade naturligtvis med ett skjutvapen, så djuret inte har någon chans alls."

Kom gärna hit om du vill diskutera saken, jag backar inte.

Peace...

(Bild snodd ifrån Aftonbladet.se)

Dating in the dark

Har ni sett Dating in the dark på kanal 5? Ganska roande om du frågar mig. Men var det bara jag som reagerade på att på att Andreas hade hår i dagsljus, men var flintis i nightvisionljus? Haha, sjukt roligt!

Den där Jenny verkar inte ha alla hästar hemma. I mörkret hånglar hon som en jävla 14-åring med Andreas, ger honom ett gulligt brev där hon skrev en sliskiga saker, sen när hon får se hur han ser ut kan hon inte ens titta på honom. UTSEENDEFIXERADE JÄVLA ÄCKEL! Seriöst! Om utseendet spelar sån jävla stor roll, börja inte hångla med en människa som du inte har en aning om hur han ser ut! Ge honom inte en massa falska förhoppningar genom att skriva ett brev, som låter som om ni är nära på att bli ihop. Jag hade blivit förbannat sårad om jag det bara passade att få ut lite spontana lustar, men inte att kolla på. Jag säger bara en sak. ÄCKELFITTA!

Emilia förstår jag mig inte heller på. Visst, Mark är kanske inte världens snyggaste, men va fan! Man måste ge människor en chans fastän dom kanske inte är världens vackraste! Sen kan jag hålla med om att hon var alldeles för snygg för honom, men ändå! Tänk om ingen hade gett mig en andra chans, fastän jag inte ser ut som Angelina. Då hade jag varit singel läääänge.

Nej, kort sagt. Jag hatar folk! Men jag tänker definitivt se nästa program. Lagom tisdagsunderhållning.

Peace...

(bild ifrån Google, ifrån den amerikanska verisonen)

Nom nom

Sakta men säkert håller jag på att döda min kropp. Salt är ett av dom sätten.

Seriöst, min kropp kan inte göra annat än hata mig just i detta nu. Jag saltar typ allt jag stoppar i munnen. Lagar jag mat på det sättet jag vill så skulle Magnus inte klara av att äta det. Äter jag mos, då saltar jag, äter ett lager, saltar, äter ett lager och så vidare. Jag saltar till och med på mackan!

Så vill du dö i förtid? Lev som jag! För endast 399:- i månaden skickar jag över matsedlar med tillhörande recept. Så tveka inte! Få ut mindre av ditt liv! Och du, ringer du nu skickar jag med dig ett album med snygga modeller så du kan få lite extra ångest. Tveka inte! Ring nu!

Peace...

Brrgghgh

Helt otroligt, det snöar inte idag! VÅGEN! Jag börjar bli riktigt trött på snön. Jag vill gå runt och spänna i bikini, ha solbrillor, vara lite småfull hela dagarna, grilla varje dag, bada (kanske), och bara ha det bra! Jag saknar verkligen solens varma strålar.

Kan man kan sakna någonting som man inte vet om? Den sista tiden har jag börjat drömma om saker som man egentligen inte har en aning om. Saker och ting kommer antagligen ändå inte att bli så som man tror. Man målar upp en drömbild som inte finns och som kanske aldrig kommer att finnas. Och kommer den mot all förmodan att infinna sig så kommer man säkert bli besviken för att det inte blev som man tänkt sig. Negative Sture? Javisst!

Jag hatar allt just nu. KAFFE!!

Peace...

Heja Sverige!

Smart Sverige! Men jag har en bättre idé. Varför inte bara tvångsavliva alla såfort dom fyller 80? Det är nog billigare med ett skott i nacken än att få en spruta.


LänkSen hatar jag Aftonbladet också lite grann, som tror att dom räddar hela situationen genom att komma med ett lass bullar. Lär er stava, anställ journalister, sen kan ni börja tro att ni kan rädda världen.

Sen att det är lite skrattretande att jag klagar på Aftonbladet som en tok, men ändå läser jag den tidningen. Snacka om att tala emot sig själv. Men det är iof som vilken politiker som helst, så jag tror inte någon tar illa upp.

Peace...

10 ton snö till salu

Gu´ vad jag älskar snö. Ja, nu ljög jag faktiskt lite. Har precis kommit in från skottningen, slängde på en kanna kaffe, häller upp kaffet i en kopp, tittar ut. Ser precis ut som när jag började skotta. Kul.

Alla håller på att snacka om global uppvärmning och att det blir varmare hela tiden. Gäller det hela världen utom precis Hedemora eller? Jag har då inte märkt av någonting. Jag vet att jag inte ska klaga, det är trots allt "bara" 3 minus grader just nu. Det är ju nästan tropisk sommar om man jämför med för några veckor sedan *brrr*

Det lustiga är att när det väl blir sommar och temperaturen råkar gå över 20 strecket som kommer jag att klaga som en liten gris:
-Va vaaaarmt det ääääär! Jag dööööör! Ge mig skugga! Åh, vad jag längtar till vintern!
Känner någon annan igen sig?

Nu ska jag buttra vidare för mig själv.

Peace...

Socker

Jag är sjuk. Riktigt sjuk.

Hej, jag heter Emmi, och jag är sockerberoende. - Hej Emmi.

Jag sitter just nu och drömmer om kladdkakor, nybakade munkar. choklad, godis, Coca Cola, tårta och så vidare. Huvudet har fjortisdisco, min kropp skakar och jag känner mig allmänt deppig. Hela min kropp skriker efter drogen Socker.Tar jag någonting med socker i nu kommer jag att bli lycklig igen. Hela livet får plötsligt en mening. Jag lever på kicken jag får av sockret.... i ungefär en minut. Sen händer någonting. Kroppen kräver mer. Jag vill ha mer. Man kryper runt på golvet som en liten Gollum, viskar "My preious..." för sig själv och söker igenom alla skåp efter någonting annat att äta. Hittar man nåt godis äter man det. Man tänker inte alls. Bara in i munnen, tugga knappt någonting, och svälj. Finns det något mer?


Jag är sjuk. Riktigt sjuk.

Jag vet mycket väl om att om jag bara tar det lugnt och tänker på någonting annat så kommer det här otroliga suget försvinna. Tänk på något annat bara. Ta det lugnt! Ögonen blir fyllda med tårar, kniper händerna och känner hur hela kroppen skakar. Händerna är nu blöta av tårarna. Jag vill bara dö nu. Verkligen. Min kropp gör ont, jag spänner mig så mycket jag bara kan för att försöka få bukt med skakningarna, men det blir bara värre. Slappna av! Andas lugnt! Paniken börjar komma. Jag har inte längre kontroll över mig själv. Jag måste ha socker nu! Snubblar ner för trappan. Måste in i köket! Tittar in. Det ser ut som vilket kök som helst, men det här köket kan rädda mitt liv. Känner hur hjärtat slår hårt. Min kropp vet att det inte är långt kvar tills den får som den vill. Jag hör hur hjärnan viskar till mig "Ge mig det jag vill ha, så ska du få kontroll igen!" Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Hasar ner på golvet, benen bär mig inte. Jag vänder mig och kryper mot badrummet. Sliter av mig kläderna och vrider på duschen. Vattnet är iskallt. Min kropp får en chock och vaknar sakta upp till liv. Jag ställer mig upp. Huden är alldeles knottrig och min kropp skakar återigen. Men nu på grund av kylan. Jag har kontroll igen. Vrider på varmvattnet. Känner hur det varma vattnet rinner nedför min nakna kropp. Jag är jag igen. Jag vann, den här gången...

Peace...
RSS 2.0