Absolut Love? Nej tack!

Kom precis innanför dörren ifrån huvudstaden. Det första man möts av är en igensnöad garageuppfart, så det var bara att hoppa ur bilen och börja skotta som en dåre. Välkommen hem, verkligen.

Jag funderade lite på vägen hem medans vi lyssnade på radioreklamen som inte gjorde annat än tjatade på oss att vi skulle köpa saker vi inte behövde. En sak som dom tyckte att vi skulle köpa var nån "Absolut Love" eller nå liknande. Vem köper en sån skiva egentligen?

Jag vet inte om det bara är jag som är bitter eller något, men jag tänker såhär; Hur många par är det som säger:"Älskling, ska vi mysa lite?"
"Ja, jättegärna, jag ska bara slänga på lite musik först så det blir extra mysigt"
"Åhh, ja, ta den där Absolut Love-skivan. Jag älskar att hångla till tonerna av Celine Dion som galar över att kärleken ska fortsätta, eller Whitney Houston som skriker att hon alltid ska älska mig!"
Seriöst...

Vilka är det som köper såna här skivor då? Jo, människor som är ledsna, som är svikna, bedragna, sårade, kärlekskranka, olyckligt kära ovh så vidare. Folk som vill ligga och gråta lite över den svåra konsten som kallas Kärlek, och som vill ha passande musik till.

Som sagt, jag vet inte om det är jag som är bitter, men det är så jag känner. Nu ska jag gå ifrån att bli älg till ren. Sen snarka.

Peace...

Blöh, vad är det med mig?

Vi sitter just nu och funderar på vad vi ska hitta på. Har precis käkat tacos och min mage gör ont som satan. Hatar verkligen min mage! Känner mig inge rolig alls, är bara trött och sliten, det är satans synd om mig. Fick jag välja så skulle jag faktiskt kunna gå o lägga mig. Jag är så sjukt tråkig. Jag är i Sthlm och jag kan roa mig, men jag är seg som en gammal kärring. Vart är ungdomen påväg? Hmm.. Jag blir nog roligare snart.

Peace...

Go'morrn i Sthlm

Jag ber så mycket om ursäkt för det flummiga inlägget igår. Vin gör konstiga saker med hjärnan. Man blir full bland annat. Och det var jag igår. Jag kan nästan garantera att det blir fler såna inlägg i helgen.

Grease igår var helt underbar! Höll på att börja böla av lycka flera gånger. Jag har verkligen världens mest underbara karl!

Har precis käkat frukost, softar just nu medans kaffet jäser bubblar i magen. Jag ber om ursäkt för att jag är så tråkig just nu, jag har precis vaknat och mitt huvud funkar absolut inte just nu. Men nu vet ni att jag lever iallafall.

Peace...

Hehehee

Den här dagen i fjollträsk har gått i sarkasmens tecken, and I love it. Folk som inte förstår sarkasm och ironi borde lära sig att släppa loss och leva lite. Jag älskar att driva med folk. Det blir ännu roligare om folk faktiskt kan hänga på och fortsätta, istället för att bara säga "Va, är det sant? Gillar du att peta mascara i ögat?" Öhh... ja....

Felsägningar, eller snarare sagt, ord som sägs i felordning är ännu roligare. Det kan seriöst gå hur som helst bara man kastar om några ord. Är inte svenska språket fantastiskt egentligen? Som idag till exempel, jag skulle citera min kloka mor och säga att man egentligen inte ska peta sig i öronen, att ingenting mindre än en armbåge ska in i örat. Så det säger sig själv, ingenting ska in i örat. Istället säger jag "Ingenting mindre än en armbåge ska in i örat." Det kanske inte låter så roligt nu, men Magnus kollade på mig ungefär som om jag var dum i huvudet, och sen började han gapflabba åt mig. Det tog säkert en minut innan jag fattade vad han skrattade åt.

Jag har kommit fram till att det är kul med vin. Man tar saker så mycket lättare och skrattar åt eländigheter istället för att bli arg. Bra egenskap! Jag tror att det var väldigt förvirrade servitriser där vi åt idag. Vi beställde kaffe o efterrätt. Läs hur jag skriver. Kaffe och efterrätt. Vi fick in kaffet. Ingen efterrätt. Efter att kaffet var uppdrucket frågade Magnus vart efterrätten tog vägen. Servitrisen kollade på oss ungefär som om vi var dumma i huvudet,  sen kom han på att han hade glömt den. Då ville vi naturligtvis ha nytt kaffe. Vi fick efterrätten. Vi fick kaffet. Men INGEN mjölk. Det här låter säkert heller inge kul i efterhand, men jag skrattade så tårarna rann. Det är så roligt att vara jag, man skrattar så mycket då.

Nu måste jag sova lite, annars kommer ingen orka med mig imorgon. Sov gott!

Peace...

Mot kör-mot-skogen!

Nu drar idioterna mot huvfudstaden. Önska oss lycka till!


Peace...

Allmänt viktigt meddelande!

Jag måste bara fråga en sak. Ni som har facebook, funkar länkarna jag slänger dit, eller måste ni gå till min blogg på annat sätt? Vill bara att det ska bli lättare för er att läsa.

Peace...

Morrn

Godmorgon världen.

Jag sitter och är sådär snygg som man bara kan vara när är nyvaken. Funderar på att göra te i micron, men det blir jämt sååå himla hett. Hur svårt kan det vara egentligen att tämja en micro? Igår introducerade Magnus en ny knapp för mig på micron. Koppknappen! Tror jag börjar förstå principen...

Nu kommer dagens ilandsproblem. Jag har varit alldeles för tjock för att orka packa några kläder, så vi kör på det klassiska sättet. Panikpackning den sista halvtimmen. Ni vet när man kastar sig runt i hela lägenheten/huset och rafsar åt sig det som ser vettigt ut, sen glömmer man ändå tandborsten och sminkväskan. Men däremot fick man med sig långkalsonger och naglack (jag får brukar såna här smarta tankar, "den hääär kan vara bra att ha")

Ifall någon har missat det, så kan jag ha nöjet att berätta att det snöar. Nu blev du allt förvånad va? Nej, inte jag heller... Kan den här kräkiga vintern gå över snart??!! Jag börjar bli rejält trött på den här vita massan som gör mig så grymt deprimerad ( =när det snöar måste man skotta. Skotta är jättetråkigt. Då blir jag deprimerad.)

Jag ska försöka hålla bloggen någorlunda uppdaterad i helgen, men jag ska inte lova någonting.

Nä, nu ska jag börja panikpacka lite, samtidigt som jag ska duscha, sminka mig, prova kläder, diska, bädda, fixa håret och se till att få någonting i magen. Det här kommer att gå skitbra. Vi har sagt att vi ska försöka komma iväg till tolv. Hur många tror att vi verkligen kommer att göra de? :p

Peace...


Det är mörkt på andra sidan...

Määäätt

Jag är så jäkla ääääcklig! Jag har ätit så mycket skit att man blir mörkrädd. Om jag inte får diabetes ikväll så kommer jag aldrig att få det. And for the record, Ballerina Kladdkaka är inte mycket att hänga i julgranen.

Kroppen ömmar, mensen flödar och huvudet dunkar. Känns verkligen tajmat med att åka iväg o träffa bästaste Johanna o Christoffer, plus se Grease. Missförstå mig rätt, det ska verkligen bli jättekul, men måste man må skit så fort någonting roligt ska hända?

Såg precis på Planet 51, kan faktiskt rekomendera den om du känner att du har dålig humor och vill skratta lite. Dock förhelvete med engelskt tal, annars blir man ju grinfärdig.



Seriöst, varför dubbar man filmer, egentligen? Skämtena blir tråkiga tack vare att svenska språket är så begränsat, svenskarna som dubbat filmen är oftast för lata för att fixa till ljudet igen, så ljudet är oftast skitdåligt, plus så lär man sig faktiskt någonting när man kollar med engelskt tal. Så jag säger bara en sak, skrota dubbade filmer!!

Nu ska jag knarka lite Ipren, kasta mig i säng och peta min karl i sidan till sidan tills han blir tokig. Sov gott gott folk (det där såg konstigt ut)

Peace...

Akut afasi

Har du någonsin fått akut afasi? Du vet när man försöker berätta någonting, men plötsligt så försvinner det där viktiga ordet, och du står och ser ut som en idiot. Som nödlösning kommer din hjärna på att du kan ju försöka illustrera med händer, rörelser och ljud vad det är för ord du menar.

Det där händer mig flera gånger om dagen. Utan att ens överdriva. Nu alldeles nyss skulle jag berätta en sak där det inkluderade en grästrimmer. Självklart glömmer jag bort vad grästrimmer heter, och försöker då visa vad jag menar. Jag tar händerna och visar hur man gör när man trimmar gräset, sen illustrerar jag nylonlinan med mitt ena finger genom att snurra det i cirklar och säga "vrrrr" samtidigt, och sen säger jag ordet "gräs". Och han FATTAR! Antingen är jag en kunglig mimare eller är det min sambo som har sjukt bra fantasi.

Jag har många andra exempel på liknande tillfällen. Ta till exempel:

  • En pinne med taggar - gaffel
  • Såna där jävlar som flyger (viftar frenetiskt med armarna samtidigt) - feér
  • ...sen kladdar man på grädde, locket och sen lite "puff puff" - florsocker
I ärlighetens namn kommer jag inte på fler, men med tanke på mitt minne får du vara tacksam över dom exemplen ;)

Nu ska jag försöka övertyga mig själv om att börja rota fram lite kläder. Vi drar ju imorgon! Wiiie!

Peace...

:(

Hur sjutton kan man ha en hel garderob smockad med kläder, men ändå inte ha någonting att ha på sig? Jag blir galen!

Älsk föreslog morgonrock, det känns inte så långt borta nu faktiskt. Till råga på allt så har jag fått en finne vid ögonbrynet också :(

Det märks att jag inte har käkat frukost än, jag är på svindåligt humör, fastän jag inte har någon anledning, och så känner jag mig bara allmänt ledsen för att ingen bryr sig om mitt "stora problem". Det kanske börjar bli dags för en brunch nu...

Om du vill så får du jättegärna låna ut lite kläder till mig, gärna skor också.

Peace...

Panik!

Tydligen ska vi ut på lördag också. Alltså blir det en liten rättelse på ett tidigare blogginlägg. VA FAN SKA JAG HA PÅ MIG PÅ FREDAG OCH LÖRDAG??!!

Aaaaarrggghhh! Skjut mig!

Mongo...

Jag insåg precis att jag har alldeles för mycket saker som trängs i mitt huvud, samt att jag har alldeles för mycket fritid. Samt att jag konstant fyller på med socker gör ju inte saken bättre.

Först av allt har jag insett att jag hatar Eniros jävla skattjakt. Jag måste helt enkelt vara dum i huvudet. Tacka vet jag min sambo som har några fler celler (säller, höhö) än vad jag har, så han kan hjälpa mig. Men han har inte så mycket tålamod, så han lämnar mig till mitt öde, och då kör jag fast igen, blir förbannad för att han inte orkar komma och sätta sig och hjälpa mig igen. Mitt stubintråd är inte den längsta just för tillfället, så du kan tänka dig hur det slutar. Men min sambo är smart, han har lärt sig att muta mig med en kladdkaksmuffins. Då blir jag glad igen. Som sagt, jag är en jävla hund.

Det känns som om jag har bomull i hela huvudet, samt har jag ont i hela kroppen. ORKAR INTE! Låg och vilade lite idag på soffan. När jag vaknade blev jag helt förvånad över att jag hade somnat, skulle ställa mig upp lite diskret, just för att försöka övertyga min sambo om att jag inte hade sovit. Det gick inte särkilt bra. Jag trasslade in mig i laptopens sladd. Brak sa det. Jag behöver inte säga att jag inte är släkt med Catwomen va?

Magnus har precis haft en snabblektion på hur man använder micron. Och dom påstår att kvinnor inte kan använda tekniska saker. HA!

Det börjar bli dags att borsta tänderna nu, känner hur tänderna sakta men säkert blir uppätna av allt socker jag precis har tryckt i mig.

Peace...

...

Ja, jag är bitter. Jag hatar folk. Jag har mens.



Varför ska alla vara så mycket snyggare än en själv just den veckan man är som mest sårbar?

Män...

Gör inte killar annat än ljuger? Konstigt att man är så hispig som man är.

Som min karl till exempel, han tycker att Megan Fox är grymt snygg. Inget konstigt med det. Men han tycker att jag är snyggare...

Det är där som jag inte riktigt tycker att det går ihop. Han kan alltså säga att jag är snyggare än kvinna som tränar regelbundet, äter som man bör, som blir sminkad o får håret fixat av proffs, och som slutligen blir retuscherad. Öh... Nej!

Peace...

Sminktragedi

Varför blir jag inte förvånad?

Jag lovade att följa med på VC idag, så jag blev tvungen att paniksminka mig efter duschen. På nåt sätt så lyckades jag att bli klar innan utsatt tid, och jag var riktigt nöjd med mitt reslultat. Då skulle jag bara borsta tänderna, sen var jag helt klar. Tro fan inte att jag lyckas (på nåt jävla sätt) få ett stänk med tandkräm i ena ögat. Vad händer då? Jag börjar ju grina som en idiot! Hela ögat blir genomvått och sminket var ett minne blott. Kul liv...


Okej, jag håller med om att jag låter som ett jävla bimbohuvud som tycker att allt handlar om smink. Men det skiter ju fullständigt i att du tycker! Jag hatar att visa mig bland folk utan smink. Så deal with it :p

Magnus har iaf fått penicilin nu, så förhoppningsvis mår han lite bättre tills på fredag. Men då kan vi ju bli ett snyggt par. Han som mår som mår som en påse skit, och jag som ser ut som en...

Peace...

Midjan är bara en myt

Nu skiter jag i allt vad midja heter. Jag har mens just nu och då gäller inga regler! Har precis klämt i mig en kladdkaksmuffins med grädde och det smakade HIMMELSKT! Mmm, choooklad ;)

Jag får väl kränga på mig en gammal potatissäck eller någonting på fredag. Önska bara att jag hade några passande skor till.

Peace...

*suck*

Har du någonsin kännt dig osynlig? Som om du skulle kunna ställa dig naken i ett rum fullt med människor o gallskrika, men ingen skulle märka något.

Du säger något till någon, men får det sedan berättat av den du sa det till. Som till exempel; att man ska försöka låta bli att äta febernedsättande så länge man kan, då det är bra att ha feber, för då tar kroppen hand om viruset. Några timmar senare berättar den som man berättade det för att någon annan berättade det för honom/henne. (hoppas du fattar vad jag menar, kan inte skriva vettigt)

Eller att man säger något, sen påminner man om att man har sagt det några timmar senare, då har man tydligen inte sagt det alls!

Det märks att det är den tiden på månaden, jag tål inte folk alls! Jag hatar folk!

Peace...

*morr*

Jag måste bara få säga en sak! Som sagt så bakade jag kladdkaksmuffins igår. Råkade springa på ett recept på nätet där den perfekta jävla äckel Leila bakar. Måste hon stå o smila i den där kameran hela tiden och vara så sjukt pedagogiskt?

Hon får allting att se så jävla lätt ut, men när man själv försöker så ser det som ett tredje världskrig.

Det måste vara så att jag inte är gjord för att vara kvinna, inte man heller, för jag kan inte laga saker. Jag skulle säkert ha blivit nåt mellanting, typ giraff eller nåt annat värdelöst djur.

Om jag är bitter??!! Liiite! Behöver jag tillägga att jag har mens också?

Tycker ni att dom liknar varandra?



Nej, det tycker inte jag heller...

Peace...

Vilken är du?

Enligt mig finns det tre stycken sorts människor som är sjuka.

  • Hypokondrikern : Den där människan som jämt är sjuk. Har han/hon/den/det lite hosta, så är det antagligen KOL, lunginflammation eller luftrörskatarr. MINST! Och jävlar om du säger emot, då bryr du dig inte om den sjuke stackaren. Om det nu skulle visa sig att det inte var nån av dom ovannämnda sjukdomarna, då är det läkaren som inte kan sitt jobb.
  • Äh, det ordnar sig : Den här människan är sjuk en gång vart tredje år, men när dom väl blir sjuka så är det en nära döden upplevelse. För den anhöriga. Dom här typerna vill gå till jobbet fastän dom har 42 gradig feber, lunginflammation och ett sönderhostat revben. Om en läkare har ordinerat vila, då kan han inte sitt jobb.
  • Klappa mig på huvudet : Den här människan är faktiskt sjuk på riktigt. Och hjälplös. Och liten. Och sorglig. Ropar med liten klen röst att h*n vill ha glass, vill gärna bli matad, omstoppad, snyten, klappad på huvudet osv. Vill bli omhändertagen kort sagt.


Jag kan helt ärligt säga att jag är den sista på den här listan, jag blir så jäkla efterbliven när jag blir sjuk på riktigt. Och så älskar jag att bli bortskämd ;)  Men det händer ju typ två ggr om året, så jag vet inte riktigt om det räklnas som en dödssynd.

Älsk ligger och vilar just nu, skönt att han äntligen kan sova lite nu. Själv ska jag möla i mig en kladdkaksmuffins som jag bakade igår. Om nom nom!

Peace...

:p

Känner mig halvt döende idag. Mår inge bra alls :p

Lekte Indiana Jones igår och knatade ner på apoteket och handlade lite Alvedon och grejer åt min karl. Jag frågade till och med på apoteket vilka tabletter jag skulle köpa. Men idag när älsk ringde till sjukrådsupplysningen så sa dom att Ipren var mycket bättre. Jävla nötter!

Ja, jag är lite bitter just nu, har lågt blodsocker, är döende plus så har jag MENS!

Aaaarrgghhh hata allting!!

Puss o kram

Ödet?

Satt här i min ensamhet och funderade lite på ödet. Finns det ens något som heter så? Vad definierar ödet? Vad är slump och vad är öde?

Om någon frågar mig så tycker jag så här: Ja, det finns något som heter Öde. Ödet påverkar våra liv. Om vi tillåter det, såklart.  Jag tror däremot inte att livet är förutbestämt. Snarare att ödet ger en massa val.

Ta mig, tillexempel. För mer än ett halv år sen mådde jag inte alls bra i den situation jag var i. Jag var deprimerad. Ödet gav mig ett val. Stanna eller gå. Må dåligt eller försök må bra. Jag valde att jag ville må bra.

Några veckor senare kom nästa val. Där fick jag välja mellan att stå stadigt med båda benen på jorden, men inget speciellt händer. Eller så kunde jag välja att hoppa från ett stup och chansa på att linan håller. Jag valde att hoppa. Linan höll. Och jag är så otroligt lycklig över att jag vågade.

Det är bra att man vågar göra lite vågade saker, men det behöver inte betyda att det går bra. Det är det som gör det hela lite mer spännande. Och det är väl det som livet går ut på? Att våga testa saker och göra livet spännande?

Imorgon tycker jag att ni ska göra lite lagomt knasiga saker som inte ingår i ditt vanliga liv. Ät en skinkmacka till frukost istället för ostmacka. Locka håret, ungefär som om du skulle ut, imorgon när du gör dig iordning för jobbet. Titta på dig själv naken i spegeln och var stolt över din vackra kropp, istället för att sucka över bilringarna. Det kanske inte är livsavgörande saker, men det gör iallafall ditt nuvarande öde lite roligare och lite mer annorlunda.

Peace...

Sjukstuga

Här är jag igen.

Min stackars älskling mår inge bra alls. Han kan inte göra annat än bara att ligga och sova. Jag tycker inte om det här. Jag tycker inte om att han bara ligger och att jag inte kan göra någonting. Jag hatar det verkligen!

Känner att jag börjar bli sjuk jag med, JAG ORKAR INTE!!! Eller ja, jag skulle lätt kunna bli sjuk, bara min bejb blir frisk! Utan problem!

Om det är någon som har nåt tips på hur man ska göra så han mår lite bättre, så kom gärna med det. Känner mig så sjukt hjälplös. Han har över 39 graders feber, fastän han tuggar alvedon som godis :( Snälla hjälp mig!

Tråkig idag...

Skriver första inlägger extremt sent idag. Vi har lekt sjukstuga här idag. Älsk är döende, tror han har fått influensa :( Själv har jag klarat mig hittills. Hoppas att jag inte blir sjuk, då kan jag inte ta hand om Bejb.

Förlåt att jag är så extremt tråkig, men jag måste ta hand om min sötnos nu.

Peace...

Tacos i hjärnan

Har precis mölat tacos för fem personer, godis och kollat på Team America. Lugn, skön o rolig lördag. Som sagt så är Bejb dålig, så det är bättre att han får vila än är ute på några dumheter.

Jag är så sjukt mätt, så jag orkar inte ens försöka tro att jag är rolig. Förlåt. Jag lovar att jag är mer rolig imorgon.

Sov gott kära vänner!

Peace...

Ursäkta mig då

Okej, jag tar tillbaka. ALLA barnprogram kanske inte var så klockrena.
Det här är vad vi 80-talister bland annat har fått växa upp med. Konstigt att vi är som vi är?

Var det bättre förr?

Har suttit och roat mig själv genom att kolla på youtube. Min slutsats av det är att det var fan så mycket bättre barnprogram förr. Fullt med moralkakor, död och mörker. Underbart! Eller egentligen, allt verkar vara mycket roligare förr, reklamfilmerna och tvprogrammen. Minns ni när det verkligen var nåt att kolla på under fredagskvällarna, riktig fredagsunderhållning.

Det finns väl ingen som inte kommer ihåg Fångarna på fortet, På rymmen, Det kommer mera, Gladiatorerna osv. DET var tv. Och visst skrattade man mer åt reklamen förut? Eller är det bara jag som har sjukt dålig humor? Här följer några exempel...


 

 

 

 

 

Eller är det bara att man helt enkelt förskönar sina minnen?

 

Peace...

Manetvarning

Blir helt förvånad över mig själv. Klockan är bara strax två och jag har lyckats klämma i mig både frukost och lunch. Jag som annars bara brukar äta en gång om dagen. Hallelujha, vad jag är duktig!!

Jag o Magnus ligger som två döda maneter i soffan just nu. Han håller på att bli sjuk, så jag måste vara sympatisjuk med honom, så han inte blir ledsen.

Blir nog förbannat lugnt ikväll också, eftersom älsklingen är döende. Jag ska nog gå ner till köket och laga till någon mirakelmedicin med pepparrot, chili och whisky till honom. Jävlar om han inte dricker!

Peace...

Att vara eller inte vara - smink

Jag vet inte riktigt vem jag försöker lura när jag sover med sminket på.

När jag var yngre och sov med smink så var det bara av ren lathet som jag inte orkade tvätta bort det. Men när jag vaknade dagen efter så var det bara att dra ett drag med fingret under varje finger, sen såg det ut som om jag var nysminkad. Bara slänga på lite ny foundation o lite mascara, sen är man fit for fight igen!

Idag däremot, när man har samma utsikter som när man var yngre, då kan man ju ta sig någonstans att det skulle funka. Igår tex, så tänkte jag att om jag sover med sminket inatt så slipper jag sminka mig på morgonen. Jo, men tjena. Imorse när jag vaknade (och alla andra gånger jag sover med sminket nuförtiden) så hade alla ögonfransar smetat ihop sig och så såg jag tio år äldre ut, tack vare att sminket hade satt sig i rynkorna under ögonen. Tack för den...

Egentligen, när jag bara kunde ha tvättat bort sminket och sminkat mig lite snabbt på morgonen, så ger jag fan i att tvätta bort sminket, ser ut som faen när jag vaknar, tvättar bort det, väntar på att ögonen torkar till, och SEN börja sminka mig. Ni kan ju själva göra matten om vilken som är mest effektivast. Men egentligen... Är det någon som är förvånad?

Dagen började helt underbart iallafall. Får se vart den slutar.



Peace...

Glaaaassss

Har käkat kaninmat till middag, det var nice. Man känner sig så nyttig då. Sen kom herr Brandt och förstörde allting. Grabbarna Grus käkade semla och jag tryckte i mig en massa glass med maränger. Smurtigt värre. Har så sjukt ont i magen just nu!!

Resten av kvällen blir det nog bara att softa, kanske se någon dålig film och ägna natten åt att klaga hur otroligt dålig den var. The story of my life

Peace...

Hund?

Jag märkte idag när Magnus kom hem att han har fått en hund. Mig!

Jag möter honom i dörren, pussar, kramar,kysser och är allmänt glad. Hänger honom i hasorna en stund. Tillslut sätter han sig i soffan och då slår jag mig ner brevid honom och klänger. Vad roligt det måste vara att vara Magnus.

Peace...

Närminne som en guldfisk

Jag glömde att jag lovade att jag skulle slänga upp en bild på Magnus snyggstrumpor som jag har beslagtagit. Är dom inte snygga??!!  Okej, kanske inte, men dom är så himla varma o gosiga, skulle inte överlevt vintern utan dom. Nu har jag haft dom så pass mycket, så nu tyr dom sig bara till mig. Så tyvärr Magnus, men dom är MINA!!!
Mowahahahaaa *ondskefullt skratt*

 

Bara för att jag är så jävla snygg i Magnus mössa

(ibland funderar jag har några egna kläder överhuvudtaget eftersom jag snor hans kläder hela tiden)

 

Aarghh

Förstår inte varför min rygg hatar mig så sjukt mycket. Men nu är snön borta iallafall. Skönt!

Såhär mycket uppskattar jag snön just nu. Jag förstår om du släpper en tår av beundran. Det är vackert, jag vet.

Jag blev så upprymd av min egenkärlek att jag bara knäppte kort på mig själv, och inget på den nyskottade gången. Nu kan jag inte ens skryta om hur duktig jag var...

Lite snööööö ute

Blir så sjukt glad när jag får lite cred för det jag skriver. Taaaaaaaaaaaaack :)

Sitter och försöker övertala mig själv om att när den här låten är slut, då ska jag ut o skotta. Nej, vänta, den här låten är jättebra, ska bara lyssna klart på den, sen ska jag gå ut. Känns det igen någonting?

Seriöst, hur mycket snö kan det falla på ett dygn egentligen? Det här är ju skrattretande!


 

Gräsmattan har ett iskallt stånd

 

Haha, vad roligt. Nej, nu ska jag klä på min lite sexiga långkallingar och Magnus bästa militärstrumpor (som det inom kort kommer bild på) och slåss med snön. Önska mig lycka till!

Peace...

...

När jag var yngre ville jag så gärna vara speciell. En konstnärlig själ, som kunde skriva, rita, skapa mästerverk, som drack whisky och kedjerökte. Ständigt klädd i svart, gåtfull, blek, mystisk, och som kunde ge folk visa ord på vägen. Jag ville leva mitt liv och låta alla andra anpassa sig efter mig. Idag inser jag att det var precis så dinsoaurerna diskuterade.

Jag tittar på mig själv idag. Jag misslyckades ganska hårt med mitt mål.

Människor utvecklas. Byter åsikter, religoner, länder, partners. Hur vet man att man satsar på något bra när man väl väljer att satsa på någonting? Ta en partner tillexempel. Hur vet man att man har hittat rätt? När kan man säga att, "ja, jag gjorde ett bra val den här gången."?

När kommer egentligen den riktiga människan fram? Hur länge orkar man spela ett perfekt skådespeleri? Hur länge kan man ljuga?

Sex kan man inte ljuga om. Det är antingen uruselt, uselt, bra, jättebra eller helt underbart. Så enkelt är det. Så egentligen kan man säga att sex är den minst komplicerade beviset att vi är älskvärda som människor. Man älskar med varandra. Man älskar varandra.

Nu känner jag att jag svamlar i mitt koffeinrus. Jag ska inte dryga mig med djupa grejer när jag knappt själv vet vad jag pratar om :)

Peace...


Morrn Morrn

Morrn världen!

Idag är det freeedag! Det verkar som om jag är den enda som är vaken på den här gatan, det är helt mörkt! Funderar starkt på att bryta mig in i älsklingens garage och varva ur hans urquattro lite. Bara av ren jävelsklap. Haha, ondska!!

Mölar macka just nu och glor på the voice. Kom på att dieten gick åt helvete redan igår kväll när jag smaskade i mig glass, så nu kan det lika gärna vara. Nu återstår bara den stora frågan, vad fan ska jag ha på mig nästa fredag?!

Lyckades förgylla min älsklings morgon också. Glömde att slänga i motorvärmaren igår kväll, så bilen var som en liten isbit när han kom ut till den. Kul för honom. Förlåt älskling!

Nä, nu ska jag försöka måla ansiktet.

Peace...

Sooova nu

Nä, om man skulle lägga sig o dregla ner kudden lite?

Det bidde inget bad, det blev dusch, sen glass framför tv:n. Det är helt okej det med. Synd bara att min mage hatar glass, så nu kommer det att göra tokont ett par timmar. Men vad gör man inte för konsten?

Sov gott folk!

Peace...

Dagens klantarsel: Emmi!

Min snälla kusin hjälpte mig med bloggen igår, sen när hon var klar passade jag på att byta lösenord till lite grejer, bland annat till hotmailen. Sagt och gjort. Nu kommer jag inte ihåg det nya lösenordet. Nu har jag ingen msn eller hotmail, och jag har en cpkontrollfråga så den kan inte hjälpa mig ett dugg. Jag riktigt känner hur smart jag är just nu...




 

Rödvin

Nu har jag o älsk precis utfodrat oss. Vi intalade oss om att det var lill-lördag idag, så då får man dricka vin till maten. Först när han fick upp korken insåg vi att det var torsdag.

Det är lite lustigt att man hela tiden försöker hitta på ursäkter att dricka. Dricker man alkohol, helt utan anledning, ja då är du alkis. Men är det helg, bröllop, fest, ja ni fattar, då jävlar är det den som inte kräks som vinner. Fullast kör.

Jag blir jämt så rolig (tycker jag själv) när jag har druckit lite grann, plus så kommer jag på en massa "viktiga" saker att säga. Så Magnus har nog haft en trevlig middag genom att jag har kacklat som en jävla idiot. Kul för honom.

Snart ska vi vara lite extra bögiga o tappa upp ett bad och trycka lite ost o kex. Vi ska vara lite wild'n'crazy o dricka rödvin till det. Vi är sååå rebelliska. Jag återkommer lite senare ikväll om inte FBI stormar in och tar oss.

Peace...

Hehe



Det är humor Det är humor Det är humor Det är humor Det är humor

Wiiiiiiiiiiiie

Starbucks ska öppna i Sverige! Det här har jag väntat på i såååå många år! Dom ska öppna på Arlanda i början av  nästa år. Jag ska flyga flera gånger i veckan ;) Åååh, yes yes yes yes!!            


Det är krig i världen... OCH??! Vad ska jag ha på mig?!

En hemsk tanke slog mig precis. Vad ska jag ha på mig nästa helg??!

Det är på senare år jag har blivit så fruktansvärt kvinnlig o brytt mig om sånt där (inte för att det kanske syns på min klädsel). När jag var yngre tog jag bara nåt plagg som var rent, sen fick det duga...

Nu, åter till mitt fruktansvärda problem. Mina förhoppningar är att jag kommer få på mig mina snyggjeans lagom till fredag nästa vecka utan att jag ser ut som en stor fet muffins vid midjan, men om jag inte gör det då? AAARRGGHH!
Och vad ska jag ha på överkroppen? Skor? Och tänk om jeansen inte sitter så bra som jag minns? Nu är det gränsfall att jag jag ringer BRIS eller nåt, för det här är inte roligt!

Be en bön för mig att jag åtminstone passar i jeansen.

Mmm...blekfet kvinna....vem blir inte sugen på det?

Peace...

Naaaaw

Min man lyckas alltid få mig på bättre humör, och ändå med så lite



Inte för att det säkert ens syns när du tittar på bilden. Men jag blev iaf jätteglaaad!

Blöööh

Jag kom precis på en grej! Min älskling har bjudit mig att se Grease-musikalen på Göta Lejon, med middag, och det blir nästa helg. Jag måste börja dieta mig lite så jag kommer i mina snyggjeans. Som vanligt så kommer man alltid på sånt försent, så nu blir det nästintill sväldiet :P

Jag har inte velat skriva tidigare idag för jag har varit på sånt dåligt humör, men det verkar inte ge med sig, så nu får ni stå ut med min bitterfittstil.



Brukar du sitta för dig själv vid köksbordet, glo ut genom fönstret med en halv mugg pissjummet kaffe och tänka "Är det här allt? Ska livet verkligen vara såhär?"

Klart att man inte behöver vara så himla nöjd med det jobb man har, med den partner man har, med dom barn man har, men DÅ har jag en liten hemlighet att berätta för er....

Det kommer inte bli ett dugg jävla bättre förräns du lyfter ditt söta lilla feta arsel och gör någonting åt det.
Jag är ledsen över att jag säger det här, men så är det verkligen.
Det är som min mamma alltid sa (tänk dig nu med en myndig mammaröst) "Det blir inte roligare än vad man gör sig" Och det är faktiskt jävligt sant.

Sen kan jag ju hålla med om att det är jävligt roligt att sitta o klaga, om inte annat är det bra mycket lättare,
men kom inte till mig o klaga då isåfall. Jag har fullt med mitt egna klagande. Skaffa ett eget lidande.

Så, nu har jag gjort fem personer till på dåligt humör (ungefär så många läsare har jag) så nu ska jag roa mig med att peta in en mascara i ögat eller dra in tårna i sängen, eller någonting annat som gör livet värt att levas. Om inte annat känner man att man lever då.

Peace...

Börjar det bli dags att ge upp?

Efter att ha mördat internet, blivit arg på Magnus, rakat sönder mitt ena ben, grinat illa över att Magnus inte vill äta glass med mig, tittat på när nätet får HLR, ser när nätet vaknar upp igen, skrikit av lycka, så inser jag att det kanske är dags att gå o lägga sig? Tror inte att jag hinner med så mycket mer äventyr idag.

Var det förresten någon som fattade skämtet under?

Jag måste bara lägga till att jag tror jag har världens sötaste svärföräldrar och svägerska. Sånt är fruktansvärt sällsynt, så det uppskattar jag. Sambon? Ja, han duger han med.

Nu ska jag inte dra iväg o snacka om någonting som egentligen inte spelar någon roll, när det egentligen inte är någon som bryr sig.

Sov gott o vakna torrt!

Peace...

Innehav



Höhö...

Jag tror jag har drogproblem

Om jag var kung och fick bestämma så skulle kärlek narkotikaklassas. Eller så borde det åtminstone vara åldersgräns på det. Man blir inte riktigt sig själv av det. Hur menar jag nu, kanske du tänker? Låt mig ge några exempel:

  • Man blir blind - precis som dåligt hemkört
  • Man går runt som i ett lyckorus - liknande känsla kan nog uppnås med hjälp av hasch eller kokain
  • Man klarar sig i flera dygn utan mat - säkert nån drog
  • Ögonen lyser - extacy
  • Man ler hela tiden - hasch
  • Ingenting känns jobbigt - säkert nån drog

Okej, listan är kanske inte klockren, men ni förstår min tanke. Seriöst, hur smart är man när man är nykär? Det som är så underbart är att man själv inte fattar det, man bara går runt i sin egna lilla värld, ler lite löjligt och mår allmänt bra. Sånt borde straffas.

Men jag kan faktiskt erkänna att jag är skyldig till detta droginnehav, och jag skäms inte alls. Mowahahaha! Kalla mig beroende om du vill, men jag älskar att leva i detta rus!

Peace...

Är det bara jag eller är livet ironiskt idag?

Vissa dagar går allting helt perfekt utan några krånligheter alls. Allt känns helt underbart, man ler o skrattar och tycker att är toppen! Idag är inte en sån dag.

  • När man försöker sminka sig ser man bara dummare ut.
  • Håret står åt alla håll och kanter.
  • Man snubblar när man tar på sig byxorna.
  • Man får smink över hela tröjan när man drar den över huvudet.
  • Alla människor är överdrivet trevliga, ingen som man kan få ut sina aggresioner på.
  • Man slår i tåjäveln på en tröskel
  • Tänk dig att du inte ens kan göra dig en varm macka utan att det går åt h*lvete



Det är ett under att man kan ta sig nedför trappan utan att slå ihjäl sig. (been there, done that) Men man vet aldrig, dagen är långt ifrån slut än.

Peace...

Sorry...

Jag får be om ursäkt för att det inte finns någon profilbild uppe än, men jag är tydligen dum i huvudet, för jag fixar det verkligen inte. Jaja, fortsättning följer...

Det här är så grymt roligt, för hon påminner så sjukt om mig själv. Hör du inte vad dom sjunger? Sjung som du tycker låter rätt då :p


http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

Drömtydning?

Nej men godmorgon världen!
Ibland önskar man att man tänkte längre än näsan räckte. Igår gjorde vi som jag tror några andra också gjorde, vi gjorde hemmagjorda semlor. Inget konstigt med det. Men då klämde min älskade sambo ur sig att han skulle vilja ta med sig några till jobbet idag. Självklart, inga problem alls tänkte jag, sen utan att tänka mig för så säger jag "Dom är mycket godare om grädden inte legat på så länge, om du vill så kan jag fixa dom åt dig på morgonen innan du åker" Jag hörde hur orden lämnade min mun, nu fanns det ingen återvändo.

"Åh, tack så mycket älskling!"     fan....

Så nu kan jag iaf stryka "Prova att leva som en bagare" ifrån min lista.

Jag drömde en sån sjuk dröm inatt. As if u care, men nu får du höra iaf. Jag drömde att jag var hos en psykolog som tyckte att jag var jättesjuk och så stoppade hon in en massa tabletter i min mun. Då "råkade" jag dö av överdos, eller någonting. Iallafall, jag kom upp till himlen (hur detta nu gick till vet jag inte, trodde jag var portad därifrån) och där träffade jag en massa avlidna släktingar o kompisar till mig. Det var verkligen jättetrevligt...mysigt vill jag nästan säga. Jag frågade hur dom hade det, och alla hade bra. Sen vaknade jag av att min underbara Sony Ericsson började spela någon illa vald "vaknamelodi".

Jag försökte googla lite på drömtydning, skulle vara roligt att se om det betydde nåt bra. Om man ska utgå ifrån min källa http://hem.passagen.se/aengel/ och söka på "död", då kommer några alternativ. Se en död - regnväder. Tittar ut. Yeah right. Läser vidare... Tala med en avliden - vändpunkt till bättre levnadsförhållanden. Hehe, bring it on!!

Nja, vet inte riktigt om jag köper det där... Men jag tror inte att jag blir klassad som psykiskt sjuk tack vare min dröm. Skillnad vore om man drömde om små nakna dvärgar som dansar hula hula och tillfredsställer varandra med en sellerikvist i urinröret, DÅ är det dags att ringa Säter.

Peace...


Fetischdagen.... Oj, jag menade Fettisdagen

Den stora semeldagen. Det klingar så vackert. Det är dagen då alla som inte kan leva utan kolhydrater och fett kan få upplopp för sin stora fetisch och vara öppen med sin sexualitet. Dom kan sitta öppet och trycka semlor, en, två, kanske till och med tre? Det är ju faktiskt "Den stoooora semeldagen" (hör ni änglakören?)

Varför finns det dagar då det är tillåtet att vara mer onyttig än andra dagar? Kanelbullens dag, Ostkakans dag, Semeldagen osv. Varför uppmanar man människor att äta onyttigt när tidningarna skriker ut sina krigsrubriker "Sverige blir allt fetare" NÄÄHÄÄÄ??!!

Jag gillar godis, chips och allt annat som förkortar mitt patetiska lilla liv i det stora universumet. Men seriöst, måste man verkligen överdriva så pass mycket? Hur bra mår man när man har tryckt en påse chips? Egentligen? Är det bara jag som mår dåligt både psykiskt och fysiskt?

Missförstå mig rätt, jag är själv småfet, har precis tryckt en fetischbulle, och just nu trycker jag små godisflaskor som gör att jag får magsår. Men, jag vill bara att ni ska må bra och vara nöjda med er själva. Tänk efter nästa gång, behöver du verkligen köpa en påse godis idag igen?

Ta hand om er själva, det är ingen annan som tänker göra det åt er.

Peace...

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0