Fredag?

Det här är verkligen ingen fredag. Jag måste ha sett fel i almanackan. Nog är jag väl äckligt glad (men det är väl dom flesta när det är fredag eftermiddag?) men det är ju pissväder! Fredagsväder är alltid på nåt magiskt sätt fint, soligt, eller åtminstone inte pissigt. Men dagens väder vet jag inte riktigt vad vi ska kalla.

En annan sak som är pissig är att jag måste sminka om mitt ena öga. Jag fick sorgligt nog en ögonfrans i ögat och helt plötsligt såg jag ut som Alice Cooper. Inte vackert. Känner att det är riktigt synd om mig. Ska väl klämma i mig den tredje kexchokladen idag. Sa jag att jag försöker hålla igen på sötsakerna. Hur jag tycker att det går? Tack bra...Morrn

Har precis vaknat och funderar på om jag ska orka koka kaffe och riskera att jag kastar hela kannan över mig. Så jävla mongo känner jag mig idag.

Efter en natt med obehagliga drömmar, konstiga telefonsamtal och osammanhängande sömn känner jag att det här var kanske inte en av dom bättre nätterna jag har varit med om. Tillråga på allt har jag mens. Jävla liv. Men trots all jävelhet så svävar jag ändå på moln. Rätt konstig blandning av känslor får jag faktiskt säga.

Nee, istället för att skriva en massa dravvel i sömnen så ska jag nog ta tag i att göra lite kaffe. Jag känner mig verkligen som en riktig bloggare. En massa skitsnack om absolut ingenting. Jääää!

RSS 2.0