17.27

Är inne på mitt andra glas vin och uppskattar berusningen som sker. Skulle lätt kunna bli alkolist om det vore såhär enkelt. TV:n går utan ljud (varför är den på överhuvudtaget?) och jag skrattar högt åt olika youtubevideos.Jag vet inte varför, antagligen är det för att jag inte var som andra barn när jag var liten, men jag uppskattar när dom skriker. Då blir det av någon anledning roligt. Nepp, glas nummer tre!

Förresten, gårdagens makaroner var fan inte goda någonstans :(

09:33

Om man vet med sig att man ska alkoholhaltiga drycker och är lika gammal som jag är det viktigt att planera. Bland annat är det mycket viktigt att man äter vettigt hela dagen, så självklart börjar jag dagen med gårdagens gamla stuvade makaroner...

The fabulous life of Emmi


Vätska är också väldigt viktigt, man måste se till att kroppen inte blir uttorkad. Så med dom orden ska jag genast gå o brygga mig en kanna kaffe. Godmorgon förresten!


Nej, jag kommer inte på fler saker man måste tänka på när man är lika gammal som jag. Googla om du är osäker.

22:40Fröken Svår har nu badat klart. Upphettningen som blir i huvudet av det heta vattnet, vinet och vissa snygga kroppsdelar på ens älskade får en att tänka annorlunda än vad man skulle ha gjort i normala fall. Man hamnar i ett Nirvana, drömmer sig bort medan man blir smekt av det varma vattnet.

Det här skulle vara en perfekt inledning på en erotisk novell, tantporr, bloggporr eller kalla det vad du vill. Men det blir inget sånt, iallafall inte idag. Nu ska jag ta med mig två-tre banankolor och lägga mig och sova...

 

 


and not a single fuck was given that day


20:02

Jag är världens tråkigaste  människa som inte har foton till bloggen när jag väl bloggar, men jag förtränger hela tiden att det finns något som heter "kamera" och jag HATAR verkligen att fota mig själv. Har ni tur kanske jag googlar fram något halvrelaterad bild till texten. Som sagt, om ni har tur.

Har förresten halva inne på en kille i kassan på ICA.
-Dags att handla igen?
Öööh nej,det är bara så att jag älskar folksamlingar (eller ja, folk i allmänhet) och då tänkte jag att det var antingen här eller på systemet som jag hade störst chans att träffa på någon, så jag chansade här. Jag vet att jag är dödligt snygg, men sluta prata med mig!!

Nä, fixa ett äckligt romantiskt bad nu...


Tydligen så hade ni inte tur, för jag har inte orkat googla fram någon bild. To bad 4 u!


Godmorgon!

Det blev att jag åkte på och jobba idag. Men vad gör väl det när jag har min "Happy penguin"tisha? Den som är på dåligt humör när jag har den på mig MÅSTE vara gjord av sten!

Kommer bli en väldigt intressant dag då jag inte har sovit mer än nån timme. Kaffe it is!! Jaja, ni fattar väl att jag inte återkommer förräns ikväll?


Suger av en...

För att vara ett äckligt mensmonster måste jag säga att jag har varit ovanligt glad idag. Har hunnit dejta två tjejer (okej, två och en halv) och av halvan har jag fick jag det mest kärleksfulla armbandet EVER <3
På tal om avsugning... Har du testat att suga av ett wienerbröd? Svårt som fan faktiskt.Drygskåp AB? Javisst! Men om du kände mig så hade du vetat det ifrån början! En sista gif innan det är läggdags:

Alltid retar det någon...


211211-igen

Nu har jag tillochmed jag, den mest ohusmorliga tjejen som går i ett par för stora jeans, gjort egen inlagd sill! Jag vet, ramla inte ihop nu.

I sann ohusmorsanda har jag självklart en utskrift från internet, inget gammalt mögligt familjerecept här inte!! Förvånansvärt lätt var det också. Häll av spadet på sillen, hacka kryddor, blanda allt annat. Tjafsa ihop. Klart!

 

Är det inte vackert? Känn julfriden! KÄNN JULFRIDEN FÖR FAN! Mitt under julfriden kom jag på att jag hade glömt dillfrön(a) (en) (hur böjer man order dillfrö?)

I brist på mortel får man hacka på dom.


Det var ungefär här jag kom på att jag faktiskt står lutad över kniven medan jag håller på och för den uppochner. Jag ändrade ställning. Tänkte att det är rätt trevligt att ha ögon ändå..

JULFRID UTAV HELVETE!

Kladda ihop allting, in i en burk, done!  Som den äkta husmodern man är!

Jag vill bara tillägga att det här skulle egentligen ha blivit sänt ut i etern redan vid tolvtiden idag, men internet kukade ur sig....


211211

Hur kommer det sig att när jag säger att jag ska kliva upp tidigt så jag hinner med en massa saker vaknar jag sent. Däremot, har jag ledigt hela dagen och inga planer alls, vaknar jag 06.30. Självklart har jag mycket att göra idag. Ödets ironi?

Sitter och dricker mitt sedvanliga kanelkaffe och funderar på om jag ska äta något. Precis som vanligt åt jag mat och en massa skit för tre personer så jag är helt svullen idag. Lagomt sexig man känner sig. Iochförsig... Det finns inget vackrare än en nyvaken tjej med fluffigt hår, dålig hy och inget smink!Nä, nu ska jag ta o göra lite inlagd sill till julafton. Önska mig lycka till.
Glad

Jag mår så jävla bra just nu. Dock inte så bra att jag tänker knäppa en bild på mig själv. Två stora stenar har släppt från mitt bröst och jag känner mig lättare än någonsin. Synd bara att jag inte är det i teorin :p

Jag vet att det är osvenskt att gå ut med att man är glad. Helst av allt ska man bara skrika ut hur jävla dåligt man mår och alla ska tycka synd om en. Men mår man bra måste man vara dum i huvudet. Men jag är glad och jag skäms inte ett enda jävla dugg för det :)


RSS 2.0