Fredag idag alltså...

Fredag alltså. Jag är ledig imorgon. Sneglar på Gosa-boxen. Den viskar erotiskt mitt namn. Rör sig i långsamma utmanande rörelser. Den vill bli utnyttjad, tömd. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är frestad. Jag vill riva upp den täckande kartongen och blotta dess innandömme, utnyttja dess kvaliteter. Suga utmattat i mig den sista droppen. Sen avsluta kvällen med att blåsa upp påsen till en bekväm kudde.

Men det finns faktiskt en morgondag...

Tänkte att jag skulle plocka årets första hallon på busken som finns på baksidan. Glad i hågen tar en liten skål, väl medveten om att skörden kommer bli liten. Gräset är blött efter en dags regnande, mina fötter lämnar spår efter sig i dropparna. Hallonbuskarna glittrar av regndropparna. Hittar några få mogna stackare. Rosaröda. Perfekta. Känner en viss knivsudd av stolthet då jag faktiskt har lagt ner lite arbete på dom här växterna. Sträcker mig för att nå bären lite längre in. Mina ben blir blöta av dom våta bladen, buskens taggar trycks in i mina lår.

Sen helt plötsligt känner jag att jag att jag inte har kontroll över mig själv. Dragningskraften blev för stark, jag blev för framtung och gräset var för blött. Brakar rakt ner i fitthallonbuskarna med kuktaggar som attackerar mig. Nu hatar jag verkligen naturen! Jävla äckelbär!

Struntar i att skörda och börjar knäppa kort på blöta saker istället.
 

 

 Såg också att vi tydligen driver hotell. Nog för att jag har räddat en och en annan snigel i mitt liv, men måste dom sprida ut det över hela grannskapet? Tydligen...

 

Här är två av hyresgästerna. Sven-Bertil (överst) och Göran. Trevliga killar.


Sitter på altanen och bara njuter. Trots dom kalla vindarna mår jag bra. Sliten, trasig, men helt okej. Råkade precis hetsäta makaroner med fetaost då jag väntade för länge med att äta. När man är ensam är mat en ganska tråkig sak. Vem vill ställa sig o laga "riktig" mat åt sig själv? Det är då det är tur att makaroner finns. Bätter bukfylla finns inte!

Solen tittar fram med jämna mellanrum mellan molnen. Känner doften av tändvätska och känner hur synd det är om den som grillar. Betalar dyra pengar för köttet, har kanske marinerat den i flera timmar, men liktförbannat smakar det bara tändvätska. Varför ska man bryta sig ur ett hjulspår?

Bästaste apkaffet...

En tacotallrik till frukost senare och jag är mätt. Ett kryddmått med ångest kommer, som en reminder från mitt tidigare liv. Viss dagar går det inte att ignorera den, hur liten den än är, ibland kan jag skratta åt det och ta en kaka till efterrätt. Idag är en sån dag. Jag skiter fullständigt i allt idag. Tar en kaka till.

Handen bränner och påminner mig om min klumpighet. Det blev ett kaffebad igår. Soffan, vardagsrumsbordet, fjärrkontrollerna, trådlösa tangentbordet och musen, duken och mattan under var också inbjudna. Bästaste apkaffet med gräddskum sprider sig rätt bra när det bara vill.

Jag hoppas att alla överlevde kaffebadet, har inte vågat inspektera skadorna efter dom har torkat. Dom håller...nog.


Smärta?

Livet är fullt av olika smärtor. En rätt obehaglig känsla som vi alla måste gå igenom någongång i livet. Ett ont måste, om du frågar mig. Människans liv består av ett konstant behov av bekräftelse av livet och smärta måste väl ändå vara en av dom bästa bekräftelserna på att man finns. En bekräftelse på att man finns, kanske tillochmed ett uppvaknande?

Även världens minsta detalj kan orsaka stor smärta hos människan. En blick, en knuff, en sten (i skon)... Rätt basala saker, saker som man egentligen inte tänker på. Sen har vi även dom stora objekten, ett slag, en olycka eller kanske tillochmed självvald smärta. Dom mer uppenbara tingen, dom som gör att andra tycker synd om en.

Ibland är smärtan bara en irriterande känsla som bara är i vägen, ibland är det en varning om att något är fel och ibland är det som sagt tillochmed ett uppvaknade som får en att se klarare på saker och ting. Själv kan jag tycka att det är lite skrämmande att man ibland måste få ont för att se saker mer klart. Lustig uppbyggnad av människan *noterar att jag ska skicka in ett klagomål*

Jag vet att jag mest bara svammlar, men det är lite så jag är. Det är ingen som har tvingat dig hit, så skyll dig själv ;) Men nu ska jag sova lite, istället för att trycka på en massa tangenter...Jodå

Att vakna upp en söndag utan huvudvärk kan faktiskt vara riktigt skönt. Det är rätt trevligt med nya erfarenheter. Sen kan ni diskutera hur mycket ni vill om varför jag var nykter igår...

En kaffemaskin, några kalorier och en massa skratt rikare. Livet är underbart!Fortfarande rätt trött tjej...

Jag är så trött (och mätt) att jag håller på att svimma. Ändå sitter jag och slösar bort viktig energi framför datorn. Det är lite lustigt hur man prioterar ibland...

Äntligen helg, firade in friheten med ett glas rött som gick rakt upp i huvudet. Mina händer skakar och jag svettas som en tok. Min kropp hatar mig verkligen just nu. Tråkigt för den bara att jag är mer envis än vad den är.

Jag vet inte riktigt varför jag sitter upp än fastän jag är så trött som jag är. Varför detta ständiga behov av att plåga mig själv så mycket som det bara går? När ska jag lära mig att lyssna på kroppen och inse att det kanske är det bästa för mig? När ska jag lära mig att inte skriva på bloggen på fyllan (som sagt, ett glas vin)?

Nä, vattna lite blommor, sen ska nog kroppen få vinna för en gångs skull. Kanske...

Rätt trött tjej...

Den här dagen börjar ju bra. Vaknar aaaaalldeles för tidigt och jag vet med mig själv att om jag somnar om kommer jag vara dödstrött när klockan väl ringer. Nog för att jag inte är nå särkilt jättepigg just nu, men du fattar...

Jag funderar ev. på att klä på mig. Ett par trosor kanske inte är den mest optimala klädseln med tanke på var jag befinner mig (köket), dock så är tidpunkten till min fördel. Eller så kan jag alltid roa mig med att trycka upp rumpan eller brösten mot fönsterrutan nästa gång det kommer någon. Hmm, fönster eller klä på sig?

Visste ni förresten att jag och vädergudarna har en speciellt kontakt med varandra? Det är sant! Dom anpassar jämt vädret efter mig! Tråkigt nog anpassar dom aldrig den till min fördel. Jag råkar vara ledig i helgen och det ska tydligen bli skitväder. Ursäkta så jävla mycket! Jag ska genast lägga mig och i mina egna havregrynsgrötspyor och dö. BTW, gröt är bra frukost. Ät det!Okej, jag vet. Istället för att sitta och fnissa här för mig själv ska jag göra nåt vettigt... kanske.

RSS 2.0