Sockersugen

Vad är det för en sjuk liten jävel som bor i min hjärna?

I fredags råkade jag bestämma att jag inte ska äta en massa skit på veckorna utan bara på helgerna, tanken var att jag också ska röra lite på döfläsket också, men vi får se hur det går med det.

Klockan är bara tio på förmiddagen och jag håller verkligen på att krevera.

Jag är så grymt sugen på allt som jag inte ska äta! Jag är sugen på sockervadd, kanderade äpplen, kladdkaka, glass, godis, chips, knäck osv. Min sjuka hjärna visar bilder på chokladkakor och wienerbröd. Jag dreglar och min mage knorrar. Det är så lätt att falla nu. Eller åtminstone snubbla till lite, tappa balansen och famla efter något att hålla sig fast vid. Det är då man tar tag i det första bästa...Men det är ingen fara! Nu är jag bara arg istället! Jag hade fixat en JÄTTEFIN bild till det här vackra inlägget, men nu går det inte att ladda upp någon bild. Varför hatar blogg.se mig?


<--- Men den funkade tydligen?! Vad är det här?

Sadistårstid

Är detta en sadistårstid? Solen skiner, klarblå himmel och helt vindstilla. Man njuter i själen, vill bli varm i nacken, svettas lite lätt och njuta av livet. Sen öppnar man dörren och får en chock! Sviiiiinkallt!

Jag kan inte fatta att mina förfäder kunde vara så dumma att dom utvandrar ifrån ett underbart land, säkert Jamaica, till svinkalla Sverige?! Ville dom ha en anledning till att klaga? Tyckte dom att det var drygt när palmerna svajade i takt med vinden? Hatade dom harmonin? Vad var det egentligen som inte dög?!

Inte undra på att så många är självmordsbenägna i det här landet.

Visst är det underbart att det är måndag?
Var finns det äckliga i den här bilden?

:p

Jag har inte dött, jag har inte mått nå bra dom närmaste dagarna. Men nu är jag "frisk", så nu kommer bloggandet vara precis som vanligt! Återkommer ikväll!

Peace...

Måndag...

Rolig måndag, grått o jävligt. Kul början på veckan! Blåser gör det också. Misär!

Igår hade jag en smärta ifrån hell ungefär under troskanten, på vänster sida. Det var också misärigt. Det som suger ännu mer är att det gör ont nu också, dock inte lika mycket, men det är då fan inte skönt! Fan vad det är synd om mig!

En finne under näsan har jag också, skitont gör den. Röd, irriterande och ful. Den retar mig. Jag hatar den!

Bajsdag!
Nu blir det skärpning!


Efter mycket tänkande har jag kommit fram till att jag kan inte leva såhär längre. Jag förstör min kropp sakta men säkert inifrån. Jag äter inte som jag bör och jag rör mig aldrig. Jag kommer knappast att överleva min 50-årsdag om jag ska fortsätta på det här sättet. Nej! Nu måste det bli skärpning! Såå....


 

Haha, ni trodde väl aldrig att jag menade allvar va?

 

Har träffat en alldeles perfekt liten bebis också, Sune och Annas lilla söta Olle. Sååååå underbart vacker, liten och pluttignuttig. Blev alldeles varm när jag gullade med honom <3

Men nu ska vi inte gulla ner oss för mycket, nu ska jag fundera på om jag orkar göra mat eller inte..

 

 

Varför...?

Jag kunde ha varit ute och joggat igår.
Jag kunde ha bakat något nyttigt bröd.
Jag kunde ha tagit hand om stryktvätten jag har.
Jag kunde börjat med yoga.
Jag kunde ha masserat Magnus axlar.
Jag kunde ha sett på någon film.
Jag kunde ha planterat om alla blommor.

Jag kunde ha gjort vad som helst, men istället går jag på fest. Jag dricker så jag inte vet vad jag heter, jag välter stolar, dansar på bordet, klär av mig inför främlingar, spyr i trappen och vaknar upp hos en okänd dvärg. Nu är jag bakis som ett jävla djur och Magnus och jag är osams...


Kvinnan med promille, men ingen haka

kunde det har låtit om jag hade varit om jag hade varit några år yngre och söp som jag brukade. Vilken tur att jag har växt upp...eller nåt. Skitsamma, jag hade det jätteroligt igår.Magnus var helt underbar som agerade chaufför och han påpekade inte en enda gång att jag borde ta det lugnare, inte vara så högljödd eller någonting. Jag har verkligen världens bästa man!!

Nu ska vi iväg till Rättvik och köpa fula och oregelbundna kokosbollar.

Som vilken lördag som helst

Denna lördag är precis som vilken lördag som helst.

Hela veckan har det varit soligt, men just idag är det mulet och deprimerande. Man vaknar upp och ser sin snygga man ligga och glo på en. Man är otroligt fisnödig, men vågar inte fisa då man vet att man kommer braka sönder hela täcket. Går upp och käkar frukost med tända ljus och en laptop som tillbehör. Skrattar åt alla fula människor som går förbi utanför fönstret. Dricker kaffet för fort så man blir alldeles hög och rolig. Retar Magnus. Klänger på Magnus. Skriker på Magnus att det är hans fel att mascaran är klumpig. Hatar Magnus över att han inte hjälper mig. Älskar Magnus när han säger att jag är fin ändå. Han är fin min man!

Sminkmusiken idag är dom gamla godingarna Cradle of Filth. Var verkligen år och dar sen jag lyssnade på dom sist. Älska!


 

Nu ska vi iväg och glo på gamla saker som står uppställda på ett bord.

 

 

 

 

 

 

 

Såhär bitter är jag...

Just nu är jag inte ett dugg jävlaste glad.

Jag är bitter som en jävla komvuxmorsa som sitter och röker under fläkten i sin fula, inrykta lägenhet medans hennes unge leker i vardagsrummet fastän hon skulle ha blivit lagda för länge sen, men mamman är för lat för att bry sig. Hon är singelmorsa då hennes karl drog så fort han fick reda på att hon var gravid. I hennes försök till att göra sig fin använder hon smycken som är köpta på Dollarstore och hennes garderob består av myskläder och foppatofflor. Hennes favorittröja är en svart t-shirt med en varg som ylar mot månen. Hennes hår är färgat i nån rödaktig färg med en decimeters utväxt. Hon har inte legat med någon sen hon blev gravid...eller jo, vänta. Det var ju den där killen som hon drog hem efter krogen, som tyvärr gjorde henne gravid med barnet hon bär just nu.

Såhär grymt jävla bitter är jag! Make me happy!

Jag hittar inte ens en bild som stämmer överens med min bitterhet, så det fick bli den här


Dumma människor

Människan är ett jäkligt lustigt djur. Så medveten men ändå så omedveten. Eller vänta, det kanske bara är jag?

  • Jag äter youghurt till frukost fast jag vet att jag kommer få ont i magen och att den kommer svälla som en ballong.
  • Jag "orkar" inte äta någonting när klockan är efter tolv, fast jag vet att jag kommer bli skitbitter på grund av hunger på eftermiddagen, ungefär lagom till Magnus kommer hem.
  • Jag äter bland det mest onyttiga som finns i hela huset när jag är som mest hungrig. Behöver jag säga mer?
  • Jag klagar över alla möjliga saker, men jag vägrar göra någonting åt det.
  • Jag saltar sönder min mat fast jag vet att förgör min kropp innifrån.
  • Jag dricker i snitt tre munnar vatten om dagen, ändå fattar jag inte varför min kropp är så uttorkad.

  • Jag dricker kaffe fastän jag vet att min mage kommer svida sönder och kommer göra skitont.
  • Jag svär som en idiot, men det är faktiskt inte mitt fel. Är det egentligen så jävla konstigt?

 

 

 

 

RSS 2.0