snööö

Soligt väder, solbrillor, linnen, och glass? My ass!

Vad i helvete hände med våren? Vi håller inte på att gå mot varmare klimat som alla påstår, det blir ju kallare hela tiden! Jag tänker inte ens knäppa kort på helvetet, ni behöver bara kolla ut genom fönstret för att se hur jävligt det ser ut.

Peace...

:p

Jag vet!!! Jag är rolig imorgon istället!

gasp

Saker man inte vill göra:

  • Kramas med en kaktus
  • Åka pulka efter en bil på asfalt
  • Blåsa håret och rosta bröd samtidigt som du duschar
  • Äta upp sitt eget husdjur
  • Blåsa håret i en jetmotor
  • Åka utomlands och bränna sig första dagen
  • Göra häftiga stunthopp i en container med krossat glas
  • Se på Lost
  • Försöka sova med täppt näsa
En av dom här grejerna har jag försökt med. Gissa vilken...

Vet inte vad som har hänt med min näsa, fick den plötsligt en stor kärlek till snor? Min hals är igensvullen, lite röd (liiite, lite), svider så in i bomben plus så hatar min kropp bli använd till dagliga ändamål. Med andra ord, det tar en kvart att ta sig upp för trappen. Nu måste man planera in i minsta detalj om man ska gå ner eller inte, för det är så drygt att gå upp igen.

Jag känner mig som en riktig sexgud just nu. Håriga ben, snuvig näsa, låter som en döv kråka när jag pratar, lite lätt fett hår som är uppsatt i en slarvig tofs, inge smink alls, två skitsnygga finnar i pannan, två ögon som ser trötta ut, plus att jag är blek som ett lik (men det är jag ju i och för sig alltid). Låter det intressant? Förstår det. Om du vill prata med mig så kan du nå mig på 555-snor.

Magnus fick syn på att jästen höll på att ta självmord (den går ut imorgon) så jag måste engagera mig och baka bullar. Det kommer bli snorbullar! Och med tanke på hur pigg jag känner mig, så beräknar jag att om jag börjar baka om ett par timmar kanske bullarna är klara till 20.00. Då är ni hjärtligt välkomna att komma och smaka på mina snorbullar. Hmm, det lät inte alltför frestande antar jag. Jag tror jag får sätta på mig ett munskydd eller något, annars kommer ingen våga äta dom.

Nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv, dricka te och eventuellt plocka min ögonbryn. Spännande va?

Peace...

(varför ska man snygg ut i verkligheten när man kan vara snygg på kort?)

Lite lätt trött...

Godmorgon

Klen som en döende kalv knappar jag fram orden. Sovit typ sex timmar hela helgen, men det är det värt. Sitter här i min Hello Kittydress och ser ut som ett helvete, men andan är god.

Igår satt vi i typ tio timmar och höll på och diskutera, knappa på datorn, pratade, drack en massa kaffe, jag började skrattade så jag började grina. Övertrött? Nja, kanske lite...

Sen gick vi till resturangen för alla var hungriga. Jag ville ha tapas till förrätt, frutti de mare (eller nåt liknande hette de). Det stod att det skulle vara marinerade skaldjur. Jag fick nåt slemmigt och grått.




Det var salt och smakade gammal HubbaBubba. Jag åt inte upp. Sen bidde det smaskig hamburgare. Vanlig hamburgare. Inge knas alls. Då blev jag glad. Plus så var jag full på rödvin, man blir lite lätt glad av det också. Plus så blir man röd i ansiktet. Det är extremsnyggt!

 

Jag ville inte äta upp förrätten. Jag orkade inte äta upp hamburgaren. Men liktförbannat ville jag ha efterrätt. Girig? Åt den godaste cheesecaken jag någonsin ätit, det var nå tjafs med vit choklad och hallon. Snacka om munorgasm! Jag dreglar bara jag tänker på den!

 

Jag fick världens största bit också! På bilden ovanför hade jag tryckt i mig mer än halva och ville seriöst dö, men den var som sagt så sjukt god att man inte ville inte lämna någonting. Men typ tre tuggor senare efter kortet är taget var jag tvungen att ge upp. Jag hade mött min överman! Sen baren och en massa gott att dricka. Det kändes som om man var på en ålandsbåt i storm när man gick upp till rummet.

Kom i säng alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt. Man funderar på om man är riktigt nykter eftersom man mår förhållandevis bra. Har brytit ihop ett antal gånger på grund av skratt. Bland annat när ett gäng pojkar (ja, man är väl pojke när man är 15-17 år?) inte lyckades lista ut hur den krångliga hissen funkade. Efter att dörren öppnades för femte gången gav dom upp och gick ut medans jag var tvungen att hålla i mig i Magnus för att inte ramla ihop. Dom blev bittra och tyckte att vi skulle försöka själva då. Jag vet inte varför, men då började jag skratta ännu mer. När Holmén drog till med sitt "Nu åker vi" trodde jag seriöst att jag skulle kissa på mig. Det är inte ett dugg roligt nu när man läser det, du skulle ha varit där helt enkelt.

Det finns en massa andra roliga foton på dom andra också, men jag orkar inte fråga om jag får använda dom. Kanske sker någongång i framtiden.

Kort sagt, jag har skrattat en hel del, lärt mig en massa och är grymt nöjd med helgen.

Peace...

bölsllf

Hej, hej, hallå dagboken!

Full som en toka, sovit tre timmar, pratat en oändligt massa jävla NA och egentligen borde jag gå o lägga mig. Ska upp lika tidigt imorgon, men som sagt, det är så roligt att vara vaken på natten när man är lite berusad.

Har ätit värsting hamburgare också om det är någon som bryr sig. Jag kan berätta mer imorgon när jag faktiskt är nykter och vet vad jag pratar om.

Peace

Mörrn

Godmorgon...

Vi kom i säng runt halv 3 tiden, jag klev upp för ca en timme sen. Om jag är pigg? Mycket!

Håller på att fajtas med mitt hår, det går mindre bra idag. Vad är det för jäkla skitvatten här på Scandic som gör att jag inte ens kan göra nåt vettigt med håret, så som jag brukar? *host* Ja, eller inte.

Har precis jagat upp Magnus, hur det går för resten av pojkarna återstår att se. Hoppas att dom inte har klivit upp, det skulle vara jätteroligt att väcka åtminstone en på ett fruktansvärt sätt.

Nu äta frukost.

Peace...

Liverapport ifrån sängen

Vi är fem personer i ett hotellrum. Fyra av dom sitter vid en varsin dator. Den femte kollar på medans en annan leker. Det här är äkta gemenskap.



Jag rapporterar just nu live ifrån hotellets säng i Solna. Grabbarna har druckit ett par öl, men jag känner att jag inte orkade, mår som ett jävla roadkill. Somnade till och med i bilen påvägen hit. Pigg och kry ja...

Har precis duschat, så jag är inte lika äcklig som jag känner mig. Är ju alltid något! Det börjar väl bli dags att lägga sig egentligen, men alla vet ju att det är mycket roligare att surfa, umgås och skratta under nattens timmar. Men vi ska upp tidigt och plåga oss själva. Det blir nog trevligt, desto trevligare blir det nog runt lunchtid, då börjar "Happy hour".

Godnatt gott folk, jag rapporterar så fort jag hinner imorgon.

Peace...

Soundtrack till ditt liv?

Har ni tänkt på hur schysst det skulle vara om man hade ett soundtrack på sitt liv? Vad mycket roligare det skulle vara att göra saker. Varje gång man är ninja och lyckas fånga någonting innan det slår i backen dundrar musiken ifrån Matrix igång, varje gång man gjort nåt bra så hör man "I feel good, danannanaanaa". Varje gång man är ledsen så plingar ett ensamt litet piano i bakgrunden så man grinar ännu mer bara för att det låter så fint.

Skulle man inte bli mer motiverad att göra saker då? Hela livet MÅSTE ju bli roligare då man får peppande musik till och vem tycker inte om musik?

Jag skulle verkligen behöva ett personligt soundtrack just nu, försöker att städa, men min kropp går så lååångsamt. Det närmaste soundtrack jag hamnar är nog om jag sätter igång nån musik själv.

Peace...

Bra start...

Myyyysigt!

Huvudvärken dunkar som ett diskotek, fryser som en nakenhund på Nordpolen, min kropp skakar som en liten maracas och så är jag yr, ungefär som om jag nyss tagit några jävlar. Livet är underbart. Jag skulle ha satt igång att göra saker redan, men min kropp hatar mig och strejkar.

Känner att det kunde inte komma mer passande. Fan, varför just idag? Jag som hade taggat som tusan till i helgen. Får hoppas att Scandic har bra sängar så att jag kan sova bort skiten. Mmm...börja tänka på frukosten imorgon. Om nom nom! *dregel*

Nej, jag måste sätta fart nu, i den mån det går. Fan, allting kommer att gå jättelångsamt och allting kommer att vara jobbigt. Vad det är synd om mig!

Peace...

 

Blööhh

Mår ärligt talat som ett djur. Fryser, skakar, det bränner i ansiktet, är trött plus så är det allmänt synd om mig. Fan om jag håller på att bli sjuk, kunde inte komma mer passande isåfall. Örkar inte!

Har 42 grejer som jag ska hinna med imorgon också innan vi åker. Jag som hade velat ta sovmorgon och stressa igenom hela eftermiddagen, men neeeej! Här ska vi kliva upp i tid så att man hinner allt och har gott om tid på sig. Kul! Jag vet att jag borde gå och lägga mig nu (jag håller trots allt på att svimma) så jag slipper tjata om att jag är trött imorgon, men det är mycket roligare att vara uppe på kvällen än på morgonen. Dygnsrytmen är en myt!

Nä, om man skulle smälla i sig en GBpack med glass och sen tjata över att man är tjock? Det tror jag att jag gör. Jag är ju så fruktansvärt positiv annars...

Om jag är bitter?! Hurså?



Peace...

Wet-willy gör ont i halsen

Har varit frusen hela eftermiddagen, håller jag på att stendör eller? Mina händer är lika varma som ett par isbitar, myyysigt. Nåt som inte är mysigt är att Magnus nyss gjorde en wet-willy på mig. Jag hatar honom. Nu är det krig!!!!
Jag skrek rakt ut som en liten tjej, (jag har nu ont i halsen) så nu tror väl grannarna att Magnus misshandlar mig. Och det gör han ju så gott som... mitt öra är blött och äckligt!

Vi har precis ätit en supergod tonfisksallad med bortgjort bröd som man kastar in i ugnen. Jag åt som en liten gris, till och med mer än Magnus. Jag mår illa. Har precis satt på kaffe så vi får en ursäkt att äta moccarutor. Livet är underbart. Beach 2010, here I come!

Jag är så arg att jag inte ens tänker lägga ut en bild. SÅ arg är jag!

Peace...

*poff poff*

Tog mig ut iallafall, fastän risken var stor för *poff poff* hår. Jag är en stor hjälte. Det var riktigt skönt att gå ute, fastän solen inte behagade att komma fram. Luften var frisk och det luktade hav. 6700 steg tog jag. Du som bryr dig kan ju räkna ut hur långt det är om du vill.

Nu ska jag förtära lite nyttiga makaroner och kasta in en maskin med tvätt *intresseklubben antecknar*. Sen ska jag spåna ihop till ett förbannat fint personligt brev som kommer att ta alla arbetsgivare med storm! Eller ja, förhoppningsvis blir dom lite intresserade iallafall. Eller åtminstone kollar på det. Förhoppningsvis så källsorterar dom det iallafall.

Och för den som bryr sig så ja, jag fick *poff poff* hår.


(demonstration på vad *poff poff* hår är)

Peace...

Snälla?

Och nu såg jag precis att jag gjorde en massa reklam på nåt sätt när jag snodde låttexten ifrån Google. URSÄKTA MIG DÅ! Kan jag åtminstone få en slant eftersom jag har kvar dom och inte orkar ta bort dom? Snela snyging?

Peace...

What a wonderful world

Nejmen godmorgon!

Min spontana fråga är: Vem faen har snott solen? Jag vill vakna så som jag gjorde igår! Tänk er, ni öppnar sovrumsdörren, möts av en sol som kittlar dom era mörkerinställda ögon, morgonandredräkten stinker,barnen leker ute på gatan, man hör en massa glada skratt utanför och man hör hur musik fadar in i bakgrunden :

I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself, what a wonderful world...


Ville jag bli deprimerad kunde jag stänga in mig i sovrummet och sura, jag vill inte bli sur det första jag blir när jag ser att himlen är helt grå. Tack världen! Brytit nacken har jag också gjort, det är bara skit idag.

(inte okej väder)

Nä, måste sminka mig lite nu och intala mig om att jag blir lycklig om jag tar på mig min ytliga mask.

Peace...

Bränt fläsk

Har varit ute hela dagen på dumheter, så därför har jag inte uppdaterat bloggen. Så hata mig då!

Vi börjar dagen med att försova oss. Kan man tänka sig ett mer underbart sätt att börja en onsdag på? Nej, jag tror inte det!

Gick och hälsade på Angelica, vi var ute precis hela dagen och påtade i trädgården och hade oss. Skönt att äntligen få klaga över att man får solen i ögonen och att det är för varmt. Det var länge sen.




Fastän min rygg hatade mig lika mycket idag så krattade jag, det var dumt känner jag nu! Men det vart en hel del glada skratt, en massa svärord, gråt från vissa och mycket prat. En bra dag om du frågar mig. Om du frågar Angelica får du nog ett annat svar...

Sen ringde Magnus och berättade att han var påväg ner på staden, så då möttes vi upp. När jag såg honom på håll så kände jag hur det högg till inom mig. Satan i gatan vad snygg han är! Jag kände hur min kärlek för honom lyste upp hela mig och jag kunde inte låta bli att flina fånigt dom sista stegen innan vi föll i varandras armar så som vi inte har setts på en månad. Damn, vad jag älskar den där mannen!


Vi drog ner på Ali Baba där han var en gentleman och bjöd på mat. Det blev kebab, vilket som är mums för min mage som redan älskar livet. Men varför ska man klaga för, när man kan äta mer? Så just nu håller jag på att förbättra min mage genom att trycka en stor mugg kaffe samt gårdagens moccarutor. Det är fina grejer det!

Vill också bara tillägga att mina kinder svider lite, kan det verkligen vara så att mitt ansikte kanske kommer att få en nyansskillnad till generad gris? Ååh, ser jag verkligen fram emot!

Duscha nu, sen hopp i kvalsterboet!

Oj förlåt, jag glömde visa dagens outfit!

(Tröjan är köpt på... oj ursäkta, jag glömde att det är ingen som bryr sig)

Peace...

Mruup

Note to self: Drick inte kaffe vid 23-snåret. Kroppen regarerar inte som sig bör. Känner fortfarande att min kropp hatar mig, men så farligt är det inte. Vaknade av sprillande glad Angelica ringde som tyckte att livet var roligt och ville dela med sig av sin glädje. Jag var inte speciellt sugen på att få lite glädje kryddat över mitt nyvakna övertrötta huvud, så telefonsamtalet från min sida var mest "Mmm"svar. Förlåt kusin om jag lät sur, men jag var bara nyvaken och trött.

Sitter med en kopp rykande hett snabbkaffe som är värmt i micron. Ska det va, så ska de! Hä ä fina grejjer de hära! Drog igång facebook och ville kolla in lite skvaller, men istället blev jag jätteglad. Dan och Linda (våra före detta grannar) är på G med att öppna en sportbar i Mora och nu verkar det som om det händer grejer. DT skrev en artikel om dom som ni kan läsa här. Är verkligen jätteglad för deras skull och jag håller tummarna på att allt går vägen!

Nä, nu måste jag börja sminka mig, om jag går ut såhär kanske jag skrämmer ihjäl nåt stackars barn och det vill jag inte ha på mitt samvete.

(tänk att vakna bredvid det här varje dag för resten av ditt liv)

Peace...

Cookie!

Kaffe på kvällskvisten, det bässta som finnss!

Kakan blev perfecto, men vem blir egentligen förvånad? Både jag o Magnus är etablerade bagare och vi kan helt enkelt inte misslyckas. Gud vad jag ljuger just nu, men kakan blev faktiskt god. För den som bryr sig så kommer här några häftiga bilder:

(Moderna häftiga husmödrar behöver inga kokböcker)








(såååås)




(Jag tror att det där betyder "Godkänd")





(skära kaka)




(koncentrerad snygging)




(fan va fint)





(vi fick bara äta dom fula bitarna)

Hög på koffein och socker som jag är ska jag nu gå och lägga mig. Önska mig lycka till. Och be en bön för Magnus. Jag kan vara satans dryg när jag är hög på tillåtna preparat.

Peace...

Mrlööp!

Magnus blev glad över att jag hade tvättat bilen. Då blev jag ännu gladare. Det känns bra att bli uppskattad. Den glänser till och med! Wiiieee!

Jag tänkte att vi skulle vara duktiga och frågade Magnus om han ville gå ut och gå efter maten. För den som bryr sig så kan jag berätta att våran nyttiga föda bestod av ICA's färdiga köttbullar eller fiskpinnar (man fick välja alldeles själv), samt pulvermos. Fina grejjer! Men iallafall, det slutade med att vi bestämde att vi skulle baka Kärleksmums, moccarutor, (kalla det va fan du vill!) istället. Nyttigt och bra! Vi ska testa ett nytt recept med choklad o grejer, så vi får se hur det slutar. Antingen så skriver jag ett argt kvällsinlägg eller ett "hög-på-socker"inlägg. Om den blir äcklig ska dela med mig av receptet, om den blir god tänker jag behålla det för mig själv. Mowahahaaa, jag är sååå ond!

Jag ska klänga på min stackars älskling nu, har fått lite Magnusabstinens medans han har varit i huvudstaden.
Peace...

(Närbild på näsa. Erkänn att du är lycklig nu)

Gnugga, gnugga, spruta, spruta

Tjoflöjt!

Efter jag kom hem från mitt ärende kom jag på vad jag hade lovat mig själv, att tvätta Magnus bil. Nån jävla kalori lär man väl förlora? Sagt o gjort...trodde jag. Slangen är inlåst i garaget och Magnus har med sig nyckeln till Stockholm. Jävla skit. Jaha, då får jag väl rengöra den invändigt iallafall. Börjar dammsuga. Trååååkigt! Jag kan inte sluta nu heller, för flera grannar har gått förbi och sagt hur duktig jag är. Håll ut åtminstone tills insidan är klar. Mattorna ligger utrivna på gruset. Dom har verkligen sett sina bättre dagar. Suck...

Går över till Fredrik o Veronica och frågar om jag kan få låna deras slang. Inga problem, Fredrik fixar. Spruta, spruta, spruta på mattorna. Fortfarande lika bruna. Känner att jag verkligen har gett upp nu. I all min ilska sprutar jag ner bilen med vatten. Plötsligt såg den faktiskt riktigt fin ut. Alldeles blå. Ååhhh! Men när vattnet rinner undan är den lika grå igen. Inte ååhh! Sprutar lite till. Vackert blått igen. Trots att min rygg och mitt tålamod har gett upp för länge sen så vann mitt estetiska sinne. Här ska det banne mig skuras.

Har du en aning om hur drygt det är att tvätta en bil? Det visste inte jag, förräns nu. Spruta, spruta, spruta, gnugga, gnugga, gnugga, sucka över att det ser precis likadant ut, spruta, spruta spruta... ja du fattar själv. Som tur var så tvättade en annan granne bilen samtidigt och antagligen tyckte hon synd om mig för hon erbjöd mig bilschampo eller nåt liknande. Fick en lätt tår i ögat, vilken snäll människa. Sen insåg jag att hon antagligen har skrattat som en tok åt mig, och hon ville inte ha håll. Spruta, spruta, spruta, gnugga i stora fina cirklar, gnugga, gnugga, gnugga, spruta, spruta, spruta. Glad! Det funkar ju! Förutom där jag hade fuskat då. Återigen, spruta, spruta, spruta, gnugga, gnugga, gnugga, spruta, spruta, spruta.

Ringde Magnus och frågade om det var okej om bilen självtorkade. Visst tyckte han, man torkar om man inte vill ha rinnmärken. Det ville inte jag. Suck... Gnugga, gnugga, gnugga, dra ur skinnhelvetet, gnugga, gnugga, gnugga. Men tillslut! Bilen är nu blå!! Eller ja, blåare än den var tidigare iallafall.

Mattjävlarna orkade jag inte med längre, så jag kastade upp dom på tork på altanräcket. Orka bry sig...

Sitter nu med torra strumpor (jag kunde faktiskt ha tagit ett par andra skor om jag hade varit lite smart), tomtetofflor, en gammal SJfilt, laptopen i knät, färskt kaffe o gosar i solen. Det är nog såhär det känns att vara katt. Exklusive ryggontet. Det ignorerar vi. För nu ska vi mysa i solen och bränna sönder näsan.

Peace...




Sylen loser

Hallojsan!

Efter att ha studerat min blogg mycket noga inser jag nu att jag måste byta design på den. Jag vet, det är tokdrygt att läsa när det är mycket text. Jag vet inte riktigt när jag ska ta tag i det, men med tanke på hur produktiv jag är så lär det väl bli lagom till midsommar.

Solen skiner som om han fick betalt för det. Helt underbart! Det är såna här dagar som jag saknar att vara rökare. Faktiskt! Jag älskar cigaretter, det tänker jag inte alls hymla med. Tänk första ciggen på morgonen när solen håller på att gå upp och den värmer hela din kropp tillsammans med morgonkaffet (sen får man springa iväg till toan, av någon anledning kommer tarmarna igång av den här combon), eller när man sitter på ett uteservering och fikar o tar sig en cigg (sen får man väl en handväska i bakhuvudet, just för att det verkar vara rökning förbjudet överallt!). Jag kan komma på tusen olika stunder där det är underbart att röka, men minst lika många då det är riktigt äckligt att röka.

Som sagt. Jag älskar att röka. Jag älskar den där äckliga lilla stinkpinnen som smakar så sjukt jävla gott och som fyller mig med lugn. Trots att jag älskar den så mycket så röker jag bara när jag har en viss procent i kroppen eller när jag är riktigt jävla upprörd. Jag är förvånad själv över att jag klarar det så "bra". Det ultimata hade naturligtvis varit att inte röka alls, men man kan inte vara bäst på allting. Men jag är faktiskt satans stolt över mig själv.

(sjuuukt gammal bild)

Peace...

Det var inte igår...

Helt fucking unbelievable! Emmi är tillbaka vid tagneterna, and stronger than ever. Som sagt så har jag haft en större svacka, men nu är jag som sagt på G igen.

Jag har faktiskt kommit fram till att jag har saknat att skriva på bloggen, även om jag mest bara skriver skit. Det är ju inte direkt att man förändrar världen eller nåt sånt, som mest kanske man ger nån ett leende på läpparna. Men om jag lyckas få någon att le så blir jag gladare än någonsin.

Jag fick en hel del mail, kommentarer och sms ibörjan när jag skrev bloggen (vad viktig jag försökte låta, har ju bara hållt på några månader :p) där ni skrev att ni älskade min blogg, mitt sätt att skriva och att ni alltid satt med ett leende på läpparna när ni hade läst klart. Då har jag alltså lyckats med mitt uppdrag. Vill också tillägga när jag ändå är igång att jag blev oerhört glad över allt ni skickade till mig, det värmde verkligen! PÖÖÖSS PÅ ER!

I helgen har jag blivit iväg lurad av Magnus till Solna på NordicAudi:s årsmöte/konferens, jag tror jag ska ta hand om ekonomin (eller nåt :p). Det ska bli väldans skoj, vi ska på hotell, äta o dricka gott och prata bilar. En riktigt soft helg med andra ord.

Jag börjar sakta se Magnus mörka sidor. Haha, det är så roligt att titta på folk när dom blir arga. Han skulle boka rummen på hotellet och självklart ska allting jäklas. Då skickar han ett ondskefullt mail där det står hur ondskefull han är och vips! Då fick han som han ville. Så dagens tips, kära vänner. Skicka onda mail. Då ordnar sig allting.

Nä, gamla tanten måste sova nu. Lovar att skriva mer imorgon. Och nu lovar jag verkligen det.

Peace...




blää

Fy fan vad inspirationen INTE är på topp, förstår inte vad det är med mig...

Jag ska bitchslapa mig själv och ta tag i det här!

Peace...

påsk

Jag ber verkligen om ursäkt för mitt sega uppdaterande, men jag har verkligen inte haft någon inspiration alls! Vet inte alls vart den har tagit vägen, vet inte riktigt om jag har fått tillbaka den heller. Men det är väl bara att försöka skriva ändå, man säger ju att aptit får man bara om man äter. So let's eat!

Så nu är det alltså påsk... man ska tänka på Jesus och hur han dog på korset. Väldigt inspirerande. Vem vill inte bli deprimerad under påskhelgen menar jag? Jag har verkligen inget roligt att berätta om påsken. Jag tycker att det är en jävla skithelg! Jag vill bara säga att han som planerade hur årets alla högtider skulle se ut failade så himla hårt. Varför?

Säg att vi nämner julen först. Man äter alldeles för mycket, dricker alldeles för mycket och rör sig alldeles för lite. Kort sagt, man blir fet och en börda för samhället. Man bestämmer sig att från och med nyårsafton så är det slut på gottardagarna. Nu blir det råkost, knäckebröd och en timmes löpning före frukost. Vissa lyckas faktiskt att hålla nyårslöftet, medans andra inte gör det. Jag tillhör den senare kategorin. Men man har ju fortfarande hopp för beachen 2010, så man försöker hålla igen lite. Vad kommer inte och förstör då om inte den här jävla skitpåsken?

Enligt Aftonbladet (som är en väldigt pålitlig källa och som vi alltid ska lita på) så trycker vi svenskar i oss 17 kg godis om året. Jag är inte förvånad. Jag vet med ganska stor säkerhet att det är jag som har fått upp den där statistiken. Men nu är jag helt off topic, åter till ämnet.

Som sagt, påsken kommer, som ett litet krokben när man kämpar som allra mest. Hur smart är det att slänga in en godishelg några månader före sommaren? Hur tänker man? Alla helger som innehåller en massa gott att äta ska läggas efter augusti, för då blir alla deprimerade över att vintern kommer och då behöver man någonting att trösta sig med.

Nej, vore jag kung skulle jag lägga om hela allting.

Jag vet. Dagens inlägg sög. Men det struntar jag i. Snart kommer jag igång igen. Jag lovar!

Peace...
RSS 2.0