Äntligen frisk

Nu efter en veckas handikapp börjar jag bli människa igen. Har varit osminkad i över en vecka, har verkligen kännt mig som världens äckligaste människa.

Helgen har minst sagt varit intressant. Jag ska berätta om den när jag kommer hem, nu ska jag ut o gå lite :)

Long time no see

Jag får be om ursäkt över mitt icke uppdaterande, men till mitt försvar måste jag faktiskt säga att jag har varit nästintill blind. Mitt vänstra öga bestämde sig för att hata mig och började att inte fungera. Det är svårt att se när ögat är trasigt. Men nu börjar det bli lagat och jag börjar se igen, så förhoppningsvis kommer jag inte dö den här veckan heller.

Jag slåss fortfarande med trappan, men börjar äntligen se ljuset. Trappjävel.

Dagens lista

Har inte varit så mycket uppdatering idag, men ni älskar mig ändå ;) Nu ska jag och mina ömma bröstvårtor gå o lägga oss.


*Dagens film var Drive Angry (dock inte 3D, så häftiga är vi inte)
*Dagens snacks var popcorn, julmust, rödvin, mörk blockchoklad, gamla rostade mandlar och laktosfri glass (sorry Johannes, men du lämnar dina prylar här på egen risk).
*Dagens spel som jag önskade att jag spelade idag: Desert Bus!!!




Dagens känsla var först glad, sen uttråkad, sen emo, nu glad.


Dagens spännande fakta om mig är att jag har väldigt torra läppar för tillfället


Ursäkta

Jag får verkligen be om ursäkt över bristen av spännande information om mig. Saken är den att jag råkade sova över, big time, så det var bara att sminka sig o käka frukost o sen iväg på div. ärenden. Sen när jag var klar kom Magnus o mötte mig och då käkade vi på En och en halv. Sen systemet, sen HEEEMMMMMMMMAAAAAA!

Tänkte alldeles nyss säga att det är skönt att det är fredag, men jag tar tillbaka. Rätt opeppad tjej, men det är inget som inte ett par flaskor vin kan råda bot på.

Marshmallows

Forever alone-bruden sitter och grillar marshmallows över värmeljusen.



Dom börjar faktiskt brinna väldigt lätt... Sockerbollshelvete.




Jag tänker inte göra något mer åt trappen ikväll. Jag hatar den. Jag ska hugga sönder den till tandpetare. Jag ska ta påsen med marshmallows och hetsäta till jag kräks. Då kan jag skriva det på min blogg sen och påstå att jag har ätstörningar och då kan alla skriva kommentarer om hur synd det är om mig. Så får det nog bli.


 




 





 

En liten förändring

Dagens gåta. Om det tar cirka en timme att rycka bort mattan på ett trappsteg och det finns 13 trappsteg, hur lång tid tar det då innan Emmi bryter ihop och eldar upp trappan?



Jag kom på att jag skulle tycka att det var snyggt om trappan blev vit istället, men svarta tygbitar. "Visst" sa Magnus. Varför går han med på mina dumma idéer?


>:(

Moget av tv4 att ta bort att filmer på pojkspolingen på youtube...

 

Fniss innan natten

Sitter o fnittrar för mig själv. Jag älskar att gotta mig i människors olycka :) Kolla ifrån ungefär 4 minuter in i klippet. Första dagen på jobbet antar jag :p

 

Men nu ska jag gå o lägga mig, det kommer faktiskt en morgondag.

 

 

Edit: Tydligen så har dom klippt bort den roliga trafikrapporten.... Sad face.

 

Edit igen: Hitta den på youtube!! :D

 

 

Leve livet

Jag hittade en bit choklad! MIN!






Firar just nu min egen existens med hjälp av kaffe, Timbuktu, choklad och epilering av benen. Leve livet!





Lill-lördags mat

Finns det nåt tråkigare än att laga mat åt sig själv? Det skulle väl vara att... nej, jag ska vara snäll. Men eftersom det är lill-lördag bestämde jag mig för att skämma bort mig själv. Because I'm fucking worth it!


 

Nu är inte jag en sån som håller på och nyttjar halvfabrikat. Nej, nej! Jag har moral! Jag gör all min mat själv. Men jag måste erkänna att streckoderna på kartongen och påsen var faktiskt rätt krångliga att få dit. Men det som var värst var att forma pastadegen till makaroner. DET var ett helvete!



Dränk makaronerna i smör för att få fram en äkta smörsmak... och gå mot en förtidig död. Glöm inte bort att bränna köttbullarna lite för att få till den speciella sotsmaken. Enjoy!


Svar på tal

Vill svara på en lustig kommentar jag fick imorse... Det här skrev jag igår på min blogg; " * Jag hatar barn. Jag tycker bara om mina kompisars barn, vissa älskar jag tillochmed. Men alla andra hatar jag."

Den här kommentaren fick jag: "Hatar du barn?! Hatar du din kusins barn Amanda med? Skriver lite lustigt ibland.."

För det första tycker jag att det är tråkigt att du inte kan läsa. Jag ska försöka förklara med ett lättare språk. Amanda betyder verkligen allt för mig. Jag älskar henne sjukt mycket och skulle utan att blinka tugga av mig en arm för hennes skull. Det är min kompis barn (kusin egentligen). Samma sak med mina närmaste vänners barn (ni vet vilka ni är). Jag tycker att dom barnen är det finaste och vackraste som finns. Mina bekantas barn tycker jag bara är löjligt söta.

Men,
jag tycker inte om barn i allmänhet. Jag tycker barn är skrikiga, snoriga och jävliga. Alla barn, utom mina kompisars.

Jag hoppas verkligen att du förstår lite bättre, om inte så får du återkomma.





:D

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera och ännu sämre på att knäppa foton till bloggen, men ni älskar mig ändå. Tyvärr så har min gamla dator sagt upp sig så jag har inga gamla roliga foton att bjuda på heller...

Har ätit onyttigt käk med min älskarinna, så min mage står rakt ut. Det blir väl kul för Hedemoraborna för då kan dom börja snacka om att jag är gravid igen. Haha.

När vi ändå är inne på saker som ni kan snacka skit om, här kommer en lista:

* Jag kan inte skära brödskivor. Seriöst. Fråga Magnus.
* Jag vill slå ihjäl folk som gör en grop i smörpaketet.
* Jag hatar barn. Jag tycker bara om mina kompisars barn, vissa älskar jag tillochmed. Men alla andra hatar jag.
* Jag är bulimiker... fast jag kräks inte efter jag har hetsätit.
* Jag är ful utan smink.

Så nu har ni att göra den här veckan.

Dagens soundtrack:



...och dagens njutning:



:p

Nu har återigen bestämt mig att jag ska bli av med mina extrakilon. Minska ner på portionerna och börja ut och gå och inte äta en massa socker. Det här kommer bli skitbra. Jag kommer bli så himla snygg lagom till midsommar!

Jag vet inte riktigt vem jag försöker lura. Jag kommer klara mig tills på onsdag, sen kommer jag att kasta i mig all skitmat jag hittar likt en bulimiker, dock så kommer jag inte kräkas upp det... tråkigt nog.

Jodå

Gårdagen var sådär. Värk i hela kroppen, förkyld, snorig o finnig. Så ful som man bara kan vara. Men det gör inget. Jag är snyggast i världen iallafall.

Träffade en massa roliga och mindre roliga människor igår. Det kändes bra att få lite perspektiv på saker o ting och att äntligen få se att jag har verkligen ingenting att vara rädd för och jag har aldrig förstått varför jag var rädd. Haha...

Återkommer...

Aj

Jag känner just nu hur nära döden jag är. Nu är det nära...

Stod i duschen och njöt av det varma vattnet mot min knottriga kropp och plötsligt känner jag hur det smäller till i nacken. Nu är jag halvsidesförlamad och kan knappt röra mig. Fantastiskt. Äh, det är bara överskattat att kunna röra på mig obehindrat!

Hungrig som ett jävla djur är jag också och min kära sambo vägrar vakna. Kan väl dö av svält när jag ändå är igång...


Jantelagen

Svensken håller sakta på att förstöras till ett tomt skal. Snart är vi ingenting. Bara en grå massa som inte kan säga varken bu eller bä. Eller är det redan försent?

Jag hatar verkligen att leva i ett land där alla styrs av jantelagen. Jag skulle verkligen vilja ha ett snack med den skitnödiga, förstoppade människan som kom på att det var en bra idé...

Tack vare denna idioti kan folk inte vara trevliga mot varandra längre. Man kan inte säga nåt snällt, för då smörar man. Man kan inte vara glad för sin egen skull, då är man bara självgod. Man kan inte göra någon en tjänst för då tror dom att man har något i görningen. Man kan fan inte göra någonting!

Jag hatar verkligen folk!!


Jobbiga samtal

Jag o Amanda har nu gått igenom alla jobbiga, men dock viktiga ämnen här i livet. Köksrenoveringar, tuttar, snor, kakor, kaffe, bajs, äckligt kaffe och kläder. Känns skönt att man har någon som man kan ta upp såhär djupa frågor med.

Ett annat viktigt i-landsproblem vi tog upp var mascaror som börjar ta slut. Det är faktiskt jättejobbigt. Tänk att du står o sminkar dig, känner att den inte är lika bra som vanligt och får ta i lite extra för att få det resultat du är ute efter. Sjävlklart tar det ett par dagar innan du får tummen ur röven och faktiskt köper en ny. Under den tiden har du lyckats vänja dig vid att det ska vara skitdrygt att sminka sig. Sen när man väl står där med den nya mascaran, då har man fortfarande den dåliga mascaran-vanan inne i handen. Det är som gjort att det ska gå åt helvete. Det är synd om människorna...

Världens längsta sovmorgon

Vad är det för fel på mig egentligen? När jag har en ledig dag så tycker min kropp att jag MÅSTE sova bort den... Jag ställde klockan på 08.00 för jag tänkte att jag skulle hinna med en massa bra saker.

Klockan ringer som bestämt 08.00. Muttrar för mig själv och känner att hjärnan är helt igenkrakilerad på grund av allt snor. Nu är det verkligen inte dags att gå upp. Trycker på snoozeknappen (som för övrigt är världens bästa uppfinning) och somnar om. Vaknar av äckelklockan som ringer efter kanske en fem minuter. Kastar mig på mobilen o trycker på snooze. Sådär håller det på... tills jag ser att klockan börjar närma sig 11. FAAAAAAAAAAAAAAAEEEN!

Nu kanske inte det här låter så farligt, då jag ändå är ledig idag. Men faktum är att jag ska ha lunchdate med min älskling Amanda klockan tolv. Här känner man att det är rätt tråkigt att man inte är typen som vaknar snygg... Så nu har jag haft det lite bråttom såhär på förmiddagen-lunchtid. Men jag tror att Amanda kände att jag var trött idag för hon skickade nyss ett mess där hon berätta att hon också skulle bli sen. Telepati is the shiieeet!


Jag antar att jag måste tyvärr bjuda på en gräslig bild på oss båda. Amanda, varför i helvete har vi ingen bild på oss där vi båda ser normala ut??



Aj äm bääd

Om kyrkan någongång skulle behöva ett ansikte för dom sju dödssynderna skulle jag passa in alldeles utmärkt. Jag kanske inte passar perfekt in i allt som skrivs, men jag är fan den bästa kandidaten jag kan komma på.

Grejen är att jag skäms inte heller. Jag kan lugnt säga när jag är avundsjuk på någon (speciellt dom som får allting på silverfat men ändå klagar) eller när jag tycker att jag är snyggast av alla. Jag frossar så ofta jag bara kan och får jag inte minst ett raseriutbrott om dagen tror Magnus att jag är sjuk. Men det gör inget. Av någon outgrundlig anledning verkar folk tycka om mig iallafall. Eller någon iaf... förhoppningsvis.

Sen tror jag alla håller med mig om att det är tråkigt att jag inte passar i silikonläppar...

Kukblogg

Nu har jag kämpat i hundra år med att få det förra inlägget upplagt, känns verkligen som en stark start. Men nu ska jag och mitt morotsbrödsluktande hår gå o lägga oss. Någon tyckte tydligen att jag har varit för frisk för länge så jag fick äntligen äran att vara lite sjuk. Känns skönt att någon tänker på en...

Har ni tur kanske det till och med kommer foton som jag själv har knäppt. Man vet aldrig... Sov gott!



Nä nu jävlar

Känner att jag är väldigt duktig med att uppdatera var tredje månad, men tanken var ju god. Slog på stort och snodde ett av sambons många domännamn. Meningen var också att jag skulle tvinga honom att göra om min header så att det ser lite roligare ut (då jag är för dum i huvudet för att göra något själv).

Min fanclub på två personer har tjötat lite mer på mig att jag ska börja blogga igen och nu har jag lovat typ fjorton gånger att jag ska börja igen. Så håll tummarna på att jag faktiskt håller vad jag lovar  :)

Håller på att baka bröd för fullt så nu har jag inte tid att skriva mer just nu. Men jag kommer återkommer senare ikväll och säger godnatt.



RSS 2.0