Facebook igen

Jag har för ett tag sen fått äran att uppmärksamma några kategorier till angående facebooksyndromet. Ett av förslagen jag fick var av fina snyggIda och det var:

Jag-har-varit-duktig-idag-och-jag-måste-berätta-det-för-hela-världen-folket:
Du har hunnit med en hel del idag, städat, tränat och kanske till och med bakat bullar. Du måste berätta detta för världen, för tänk om någon skulle missa hur jävla duktig du är. Jag ska tala om en sak för dig. I ärlighetens namn så är det ingen som bryr sig om vad du har gjort idag.

Sen har vi alltid...

Jag-har-ett-ostabilt-förhållande-och-jag-måste-skriva-på-facebook-varje-gång-vi-blir-ihop-eller-gör-slut: Dom här tillhör egentligen till en tidigare nämnd grupp, men dom får ändå ett eget utnämnande. Det är så förbannat roligt när dom ändrar sitt förhållande varannan dag. Jag vet inte om det beror på att jag är skadeglad eller bara har otroligt dålig humor, men jag ler varje gång.

Vi-som-har-allt-annat-än-oss-själva-som-profilbild: Det är många av mina vänner som har det såhär, men jag är tvungen att säga det. Det är era snygga nunnor jag vill se. Inte eran bil, hund eller vad det nu än kan vara. Det här gäller främst er som har extremt svenska och vanliga namn, typ Anna Svensson. Söker man så får man upp 10 000 st som heter likadant, och har man inte setts på ett tag är det väldigt svårt att veta att vem det är då det enda man ser är en blå ford.

Nu skriker min underbara karl efter mig, så nu får jag tyvärr sluta. I ärlighetens namn kommer jag inte på fler för tillfället, men jag återkommer så snart jag upptäcker dom!







Middag


Som vilken torsdagsmiddag som helst. Som vanligt dricker vi en box var. Aaaarrggh! Dricka vin på en torsag!! Tråkigt bara att vi inte har några barn så ni inte kan anmäla oss till soc! Mowaahahhaaa!




Ja, jag känner mig uppkäftig, glad, lite full på alkohol och full på livet. Jag älskar livet. Jag älskar inte tvättmaskinen som skriker och säger att den är klar. Fuck that! Tror jag ska kasta ut skiten.







Som balsam för själen

Har ju inte varit sån överdriven fart här, men det beror på att jag blev nästintill väckt av Sara o Ebba imorse, sen drog vi till Vikmanshyttan.

Jag har verkligen haft det helt underbart idag! Sara är som balsam för min själ. Den blir så len och luktar gott efter en dag med henne. Love that biiiiaaatch!! Inte nog med det, man får jämt nåt att tugga på när man är där, stoooort plus! Idag bjöd hon på smaskig lasagne och sen monstermorotskaka! Omnomnom! Eller om jag ska citera mig själv: "Tack Sara, den var verkligen jättegod, men nu mår jag illa."

Och jag undrar varför min mage aldrig vill dra ihop sig...hmm?

Ebba tyckte också att det var roligt att jag kom och hälsade på. Det visade hon genom att spy på mitt ena bröst och min strumpa. Kärvänlig unge det där. Men jag gillar henne skarpt ändå. Får väl spy tillbaka på henne någongång bara.

Jag mår verkligen skitbra idag, mitt humör är på topp och allt är skitbra... en liten detalj är väl att jag är fortfarande mätt efter monstermorotskakan, men det är väl sånt man får ta.










Godnatt

Nu måste min gamla kropp gå och lägga sig, samt passa på att klämma på finfint kött, äkta Magnus! Mmmm!

Är så trött att jag glor i kors, fattar inte hur mycket min kropp kan hata mig. Nu har jag iallafall stämt träff med stans snyggaste brudar...mmm! Erkänn att du är avundsjuk!

Godnatt!

Solen

 

Har ni varit ute och kännt på solen idag? Om ni inte har gjort det är ni dumma i huvudet. Fantastiskt mysigt tyckte jag att det var. Jag gled runt i mina solbrillor, trodde jag var cool och lekte rockstjärna. Livet är underbart.

 

 

 

 

Ska ta mig en snack med sötaste nu och bestämma vidre hur vi ska ses imorgon. Längtar verkligen. Hon är sååå fin! <3 I'll be back!!!

Peace...

Råtta!

Nu drar råttan iväg och använder hjärncellerna. Önska mig lycka till! Notera mina snygga rynkor i pannan. I'm old!

Peace...

Julen

Mitt huvud fastnade på jultemat. Jag kan verkligen inte smälta hur folk kan glammofiera den här kalla högtiden.

Denna härliga tid då vi får skrytsamma julbrev från familjer vi glömt, julklappskrav från släktingar vi förskjutit och förträngt, den rusande ångest av kampen för att uppnå trivsel och trevnad. Åter samlas vi för att trycka i oss ljummen grisröv och kokta tarmar fyllda av mosade djur, en mathets som endast avbryts då hela folket måste se en repris på TV som gått i över 50 år. Vi vet alla att den inte är bättre denna gången, vi kommer inte skratta i år heller.


 

Jag längtar verkligen. Men liktförbannat skrattar jag för mig själv.

Peace...

Godmorgon

Godmorgon världen. Får se om den här dagen är bättre.

Solen skiner, himlen är klarblå, jag är finnfri och har nytvättat hår. Vad kan egentligen gå fel?

Sitter just nu och huttrar i soffan, jag vet inte om det beror på att Magnus är snål på värmen eller om det är för att jag nyss har klivit upp. Vilket som, det är fan inte varmt ute nu. Det känns verkligen att vinterhelvetet är påväg.

Glor på Vakna med the voice, där läser dom högt ur Metro, som påstår att efter denna milda vinter som vi hade förra året, kommer årets vinter bli den värsta vintern på 1000 år. Seriöst! Blir det kallare än förra året går jag i ide. Nu vet jag inte riktigt hur mycket man kan lita på Metro, men jag blev helt grinfärdig när jag fick höra det.

Jag hatar verkligen vintern. Jag hatar kylan, jag hatar att skotta snö, jag hatar det vita som bländar en i ögonen, jag hatar tjocka kläder, jag hatar mörker, jag hatar snöstormar, jag hatar julen, jag hatar snögubbar, jag hatar snöbollskrig, jag hatar snöänglar, snö i nacken, röda näsor, fruset snor. Jag skulle kunna hålla på i en evighet.

Är det verkligen det här ni längtar efter era idioter?

 

Men när jag tänker efter så tycker jag inte om våren, sommaren eller hösten heller. Jag tycker inte om nåt.


Peace...

snork

Jag är som sagt måttligt less, men jag har nu bestämt mig för att de inte får förstöra min dag. Den som är skyldig ska få ut för skiten istället, hehe.

Nu ska jag snart iväg och låta nötterna arbeta, hur det nu ska gå.

Nu kom alltså solen fram efter jag hade hotat den. Bra, den vet sin plats. Förhoppningsvis är jag gladare och roligare när jag kommer hem.

Peace...

Arg idag

Jag är arg idag. Allmänt jävlaskitarg. Så kom inte och mucka med mig för då får du smaka på en överreaktion som heter duga. Jag vet inte alls vad jag vaknade på för sida idag, men blixtrar det gör det.

Blåser gör det också, vart fan är den här mysiga hösten någonstans? Jag vill ha en varm sol, vindstilla och helt underbart. Men neeeeej, jag får blåsigt, ingen sol och misär. Hurra hurra!

Hela den här dagen känns så skrattretande, hoppas att det blir bättre snart, annars blir det en dryg dag.

AAAAAARGGJHHH!

Positivt inlägg va?

Peace...

Efterrätt!

Määäätt på lax. Lycklig över sitt underbara liv. Sockersugen som en jävla idiot. Nån får gärna komma över med något gott med en massa socker och fett, uppskattas starkt.

Jag fattar inte hur man kan älska onyttigheter som jag och ändå ha sån grym kropp som jag. Ett av livet få men viktiga frågor.

Kom med förslag på efterrätt!

Peace...

:p

Jag är en dålig bloggare, jag vet, men what a hell!

Igår så hade jag en konstig sjukdom, jag hade ont i huvudet, mådde illa och så ville jag äta en massa onyttigt, men konstigt nog så försvann den efter några timmar. Konstigt!

Helgen var minst sagt intressant, men det tänker jag inte ta nu. Nu måste jag tyvärr använda hjärncellerna, men jag skriver lite senare.

Peace...

:(

Jag vill be om ursäkt kära vänner, men igår var jag lite berusad och idag har jag fått en konstig sjukdom som får mig att få ont i huvudet, hungrig på onyttiga saker, samt så har jag ett lätt illamående. Jag återkommer när jag vet mer om sjukdomen.

Peace...

Aaargh

Det är ju förbannat jävla fantastiskt! Årets regnoväder och finnar i hela ansiktet. Ursäkta mig för att jag ville se lite fin ut för en gångs skull!

Syster, skalpell!

Peace... 

Trekant inatt

Ligger nu i sängen med två karlar och känner mig mer nöjd än någonsin. Inte alla som har den turen. Inte alla som har den turen att få tretton finnar utsmetade över hela ansiktet dagen före dom ska på bröllop. Jag är en väldigt speciell och lycklig människa. Nu kanske ni tror att jag är otrogen mot Magnus. Det kanske jag är, om man är en sån som tänder på tidelag, men nu är jag inte en sån, så jag anser mig inte vara otrogen. Jaaaa okej, ni ska få se bild på den beryktade mannen! Han heter förresten Ivar.


 

 

Jag vill bara tillägga att jag är fruktansvärt imponerad av Jackie i Debatt. Jag har aldrig varit med om någon människa som är så meningslös som henne. Det är fan synd om henne.

 

Peace...

Living on the edge!!

Nu är jag på väg mot mitt förflutna. Staden där polisen rånar banker, älgar tar självmord och folk försöker ta självmord genom att klättra upp i telemaster. Staden med den stora naturen, goda andan och så var det nåt mer. Staden jag pratar om är Söderhamn.



Sitter just nu i bilen med datorn i knät och dricker direkt ur en Trocaderoflaska, I'm living on the edge!!! Illa mår jag också, som den åksjuka jävla snorunge jag är...

Vi var som sagt hem till Amanda o Johannes, men då förträngde jag att jag hade med mig kameran, så jag kunde inte föreviga våran harmoniska sammankomst. Det serverades äppelpaj. Istället så knäppte jag kort på hennes stackars kaniner som jag skrämde skiten ur.

Här är dom sista bilderna på dom innan dom blev blinda av kamerablixten.


Nyss tyckte jag själv att jag var förbannat rolig. Vi höll på att lyssna på en onödigt bra låt på radion. Det var en riktigt bra låt, och jag tror att alla är rörande överens om att man har ett favoritstycke i sin favoritlåt som man vill höra extra bra genom att höja volymen. Previs så var det för mig då. Jag diggade som fan, hör att det bästa är på väg, sträcker ut handen för att höja, skriker ut till stackars Magnus "Det här är det bästa i hela låten!!", trycker in knappen som skall höja volymen. KNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!
Volymknappen och ändrastationknappen är äckligt nära varandra.

Peace...

En mugg med vatten

Nu har jag tänkt färdigt för den här veckan. Skönt!

Drog hem till kusinen efteråt och snodde lite kläder, så nu har jag ett mindre klädberg att välja emellan till bröllopet. Förhoppningsvis ska väl någonting duga åt mig ;) Hon var så gullig och bjöd till och med på mat också, verkligen skitsnällt.



Vad det blev? Russin och en mugg pissjummet vatten. Hon kan det flickan!

Sen kom Magnus och tyckte att jag såg mager ut så vi satte oss och fläskade oss på Lappens och nu ska vi snart till hem Amanda o Johannes på fika. Känner att den här dagen går i Anna Skippers fotspår.

Som sagt så tänker jag inte tänka mer den här veckan. Redan nu märker jag av det. Förträngde totalt att vi skulle handla presentpapper när vi ändå var på stan, så det är bara att åka igen. Roooligt.

Peace...

:)

Nu ska Little Miss Sunshine dra och jobba med sina stackars hjärnceller. Ser ni brandbilar som drar fram så vet ni att det bara är jag.

Peace...

Dagens ilandproblem

Dagens ilandsproblem är att man inte kan sminka sig efter man har tvättat av sig i ansiktet, för ögonen torkar aldrig. Tänk på det du, innan du börjar klaga på dina "problem", som typ pengaproblem, barnen blir mobbade, föräldrarna hatar dig, huset har brunnit ner och bästa kompisen blir misshandlad av sin man. Tänk på dom som har det riktigt illa!

Nu ska jag sätta på mig mitt vackra ansikte, försöka iallafall!

Peace...

Spelgalen mitt i natten!

Roligt spel som jag hittade. Rätt beroendeframkallande :) Glöm inte att ha ljudet på, för annars missar du den söta spelmusiken.

Klarar du förresten att slå mitt rekord, jag har klarat mig upp till nivå 6. Lycka till!

Bara så du vet så kommer spelet att öppnas i ett externt fönster

Starta spel

Peace...

Det är nåt som inte stämmer...

Åh, titta! En köksbänk!



Vänta... Det är nåt som inte stämmer...

Ajaj

Min mage kommer verkligen att ta död på mig. Jag försöker inte få det att låta som om det är synd om mig, men sanningen är den att det verkligen är synd om mig.

Min magkatarr är inne i ett stadie där den är sugen och hungrig på precis ALLTING! Det är så irritarande. Jag har käkat frukost, fika, makrillsmacka och en paprika. Just nu känns det som om jag seriöst håller på att svälta ihjäl. Jag hatar verkligen min mage!!

Jag sitter just nu och drömmer om en varm macka med en massa ost och bea till. Fruktansvärt gott! Och fruktansvärt onyttigt. Är det värt det? Hmm? ;)

 

Jag dreglar vidare.

Peace...

Hagaapå!

Sorry, har inte hunnit skriva tidigare idag heller, för det är ALLDELES för skönt att ligga i sängen, men vem kan säga emot det?

Idag har jag och min bättre hälft varit och farit i hela jävla Dalarna känns det som. Nej, nu kanske jag överdrev lite, men va fan... Först åkte vi från Hedemora till Sågmyra (ligger utanför Falun, 2.7 mil för att vara exakt) för att byta bil. Väl efter det så skulle vi åka in till Falun och lämna in hans telefon. Inga problem där inte!

Men istället för att åka direkt in till Falun tänkte vi slå ihjäl nån timme på Lager 157. I och med att jag aldrig satt min fot där tänkte jag att det skulle vara trevligt. Och det var det! Magnus, min underbara älskling köpte en fuskpälsväst åt mig. Bild kommer senare om ni vill se.

Sen kom vi på att vi skulle vara onyttiga och fika där på en gång. För en gångs skull väljer jag Cola istället för kaffe till fikat, och då är sugrör MYCKET viktigt! På nåt sätt lyckades jag och han som stod i kassan stå och diskutera ämnet "sugrör" i två minuter, jag menar hur mycket finns det att säga om det egentligen? Jag fick mitt jävla sugrör iallafall.

Jag vet inte om ni vet hur det ser ut på "fiket" där, men det finns en stor svart tavla där med kritor som man kan skriva på. Jag kände att jag var tvungen att skriva tack för sugröret samt trevlig personal och avsluta med ett puss. Så fort den där stackars killen i kassan råkade visa sitt nylle skrek en kärring rätt över hela rummet "Tjejen där har skrivit till dig! Det står nåt om sugrör! Det står puss också!!" Kul att man kunde göra kärringens liv meningsfullt också. Tror jag måste visa mig ute oftare.



Åter till ämnet (har det någonsin funnits något?), vi skulle nu åka till Falun. Sååå, vi åker dom 2,7 milen tillbaka. Väl vid vårt mål kommer Magnus på att.... *trumvirvel* väskan med hans jobbdator samt telefonen är kvar i bilen som står i Sågmyra, 2.7 mil bort. JIPPI!

Det var inte så mycket mer dramatiskt än så, det var bara att åka framotillbaka igen och hämta den. Om hur långt det blev kan ni få räkna ut själva.

Och ni som tycker att jag är tråkig som mest har googlade bilder och inte tar egna bilder har jag bara en sak att säga. Synd för er. Glädjs istället när väl en egentagen bild kommer.

Peace...

Böllbak!

Mycket kan jag, men baka bullar är tamefan inte en av dom sakerna. Jag var så sjukt sockersugen att jag höll på att avlida, men då tänkte jag att om jag bakar bullar så kanske jag blir av med suget. Jag vet inte riktigt hur ni normala människor funkar, men jag blir lätt "mätt" på lukter och man blir inte fet när man luktar på saker...eller?

Jag har redan failat idag när jag var hemma hos Angelica. Hon gjorde en äppelpaj med världens största och onyttigaste "täcke". Den var sjukligt god. Men jag åt bara lite, så jag hoppas att Anna Skipper inte kommer och mördar mig.

Som sagt, bullbak på g mitt i natten. Du hade jättegärna fått sett bilder om jag hade orkat leta fram kameran, men eftersom jag är så lat så får du inte det. HAHAHHAHHAHAHAHHA! (Ursäkta mitt onda skratt, men jag kände att det var länge sen)

 

Grejen är den bara att jag skulle överraska Magnus med nybakade bullar när han kom hem, men eftersom jag skriver det här så är suprisen relativt förstörd. Jag är inte mycket för överasskningar. Dom blir...intressanta. Jag har tillexempel alldeles nyss gjort världens största o groteska vaniljlängd. Tur att jag är söt iaf.

När jag tänker efter så inser jag att jag är världens bästa hemmafru. Jag är alltid fixad och snygg, jag städar jämt och är helt satans perfekt. Nu måste jag röja på diskbänken innan älsklingen slutar så inte den vackra illusionen inte förstörs! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Peace...

 



Bättre sent än aldrig

Hejsan!

Jag vaknade alldeles försent och har varit borta hela dagen, därför har jag inte hunnit skriva tidigare. Snälla, dräp mg inte.

Idag har jag gjort lite nyttigheter, sen gick jag hem till Angelica och snackade lite skit. Känns skönt nu att klädfrågan till i helgen nu är så gott som fixad. Hon kan min kusin ;)

Jaja, nu vet ni att jag lever iaf. Jag skriver kanske lite till senare.

Peace...

znork

Jag är så trött att jag håller på att somna på fläcken. Men jag ska vara en duktig fru och vänta tills mannen i huset kommer hem innan jag går o lägger mig. Jag borde få pris för bästa sambo för dom här uppoffringarna. Nä, jag måste ta mig en sån här snabb tupplur i soffan innan han kommer hem...jag kommer inte ens ihåg vad det heter... Godnatt på dig!

Peace...

Hösten


Vad finns det egentligen att tycka om med hösten? Vad är det mest hösten som folk älskar så mycket?Är det den  här äckliga scablonen om att man går långa höstpromenader hand i hand, löven flyger omkring en precis som i Pochahontas och man är allmänt kära? Det dödligt förälskade paren kryper ihop i soffan på kvällarna under en filt medans dom kollar på en äcklig dramafilm regisserad av deprimerad före detta skådespelare som själv gav upp hoppet om kärlek för länge sen. Värmeljusen ifrån IKEA brinner i värmeljushållarna som också är ifrån IKEA och dom sprider ett behagligt ljus och värme. Det förälskade parets liv är perfekt och dom somnar i varandras armar till soundtracket ifrån eftertexterna.  (Här ska det egentligen vara nån fin musik som stämmer överens med texten som ni nyss läst.)

BÖÖÖÖÖÖÖRP!
Skärp er!

Ni är ju så sjukt lurade! Hösten är äcklig! Man ser så dum ut i håret för att det är så himla fuktigt, det är kallt, blåsigt, lövigt, luktar ruttet och så blir det mörkare för varje dag. Man hinner aldrig gå ut och gå tillsammans för solen går ner vid 16-tiden och då har man inte ens hunnit komma hem. Vem fan vill gå ut och gå i mörkret med en sexig pannlampa som tredje hjul? Jag kan väl hålla med om att det är mysigt att gosa i soffan med en dålig film. Ljus är också jättemysigt. Men please, låt oss vara ärliga. Värmeljus-ljuset är bara bra för en sak och det är att dom är så sjukt smickrande när man inte har orkat sminka sig. Jag är bara ärlig!

Och man somnar bara för att filmen är så jävla tråkig och för att dom där IKEAljusen har snott allt syre i hela rummet.  Förmodligen bränner dom upp hela huset när man ligger där i soffan o dreglar och då råkar man väl dö på kuppen.

Hösten suger verkligen.

Peace...

P.s Det rinner Trocadero ur min näsa just nu. Det suger också...

Buhu

Nån som bestämmer älskar mig. När jag gick hem så sken solen som aldrig förr. Den värmde på ett sätt som bara en sol eller äkta kärlek kan göra och den fyllde mig med glädje. Att solen kan inge så mycket känslor tycker jag faktiskt är otroligt.

Men iallafall, när jag väl kom hem så kollade jag ut genom fönstret och såg jag att det var mulet igen. Kort sagt, alla älskar mig och vill att jag ska ha det bra.

Tänkte hälsa på kusinvitamin påvägen hem, men tydligen så hatar hon mig eftersom hon inte var hemma. Det är ju kul att veta vilka som tycker om en och inte. *staaaackars mig*

Nu ska jag lägga mig i fosterställning och gråta lite.

Peace...

Fluff fluff

Ifall det är någon som har missat det så regnar det idag. Äkta *fluff fluff* väder! Underbart! Tänk vad det hade varit tråkigt om man kunde se normal ut någon dag.

Hade jag fått välja så hade jag krypit ner i våran säng med en 3kilos påse med godis, laptopen och bara glott på webbtv hela dagen. Men hur ofta får jag välja? Förbannade otrevliga värld.

Men jag ska väl inte klaga, är iallafall kräkmätt efter frukosten. Alltid något. Det bidde supernyttiga scones (som består typ enbart kolhydrater), ägg och kaffe. Vi hade en riktigt mysig frukost med tända ljus, gulligull och en massa smask, samt "jag älskar dig". Hade någon utomstående varit med hade dom troligen kräkts, så otroligt jävla mysgulliga och söta var vi.

Som extra tilltugg till frukosten förde jag en lång monolog angående en speciellt utvalda idiot som jag har som vän på facebook (f.d klasskamrat). Hade det inte varit så högt underhållningsvärde och ett stort irritationsmoment så hade jag tagit bort henne för länge sen. Men eftersom jag har så låg humor och människovärde väljer jag att ha kvar henne. Jag är extremt elak, jag vet. Jag är också mycket medveten om att jag själv är fruktansvärt felfri, därför har jag rätt att säga vad jag vill. Och å andra sidan snackar ni nog precis lika mycket skit om mig, så kom inte och sprid snuskiga moralkakor med russin i.

Jag roade Magnus iallafall, han skrattade till och med.

Nu måste jag sätta på lite smink på mitt perfekta ansikte *host*, men har ni otur så återkommer jag.


Peace...

Det är synd om mig!

Jag hittar inte min moooobil! Det där jävla trollet har jag gömt det väl! Om du nu skulle råka vara synsk kan du väl säga vart den har tagit vägen?

Även min nacke har sagt upp sig. Jag mår illa. Jag är sugen på wienerbröd. Jag är snorig. Mina ben kliar. Jag måste måla mina tånaglar. Misär! Det är så fruktansvärt synd om mig!!

Nu ska jag försöka komma på nån slimdiet så min mage drar ihop sig lite tills i helgen, sen snarka brevid den bästaste och snyggaste karln i världen.

Vill bara tillägga att jag älskar min älskade "syster" Angelica. Vad skulle jag göra utan dig? Pööss på dig <3

Peace...

Happy :D

Nu blev jag så glad att jag är beredd på att bjuda på en fruktansvärt, grymt och extremt osmickrande bild! Men vad gör väl det? Jag är ju glad! Enjoy!

Plomp!

Har haft en hemsk huvudvärk typ hela dagen. Först för 5 minuter sen kom jag på att det finns något som heter kaffe. Håll tummarna på att den försvinner nu!




Mitt andra problem just nu är att jag försöker komma på något vettigt att ha på mig på bröllopet som jag o älsk är bjudna på. Jag vill inte vara för överklädd, men jag vill inte heller se ut som om jag kommer direkt ifrån Gekås (ännu ett av mina många förutfattade meningar, jag har aldrig satt min fot i Ullared). Får du någon snilleblixt får du gärna skrika till.

(konstpaus)


Har ni tänkt på att allt som sticker ut ifrån kroppen (inte armar och ben) gör extra ont när man smäller till det? Säg tillexempel armbågar, fotknölar, knäskålar, näsan, tårna, snoppen, pungen, brösten osv. Varför är det så? Är det för att man ska vara extra rädda om dom?

(för den som bryr sig så hjälpte kaffet en smula)


Det här är kvällens soundtrack. Jämt när jag lyssnar på den här låten kastas jag tillbaks till en massa trevliga minnen. It's nizzzzzzze!

 

Peace...

Idag är det en konstig dag

Som datapata skulle ha sagt: Idag är det en konstig dag.

Jag tror fåglarna hatar mig, flera st har gett mig arga ögat flera gånger. Tror dom försöker säga till mig att jag ska kasta ut en sån här boll. Staaaackars pippisarna är hungllliga!

Vad tyckte ni förresten om valet igår? Skriv gärna och berätta, det skulle vara intressant att veta vad mina läsare tycker och var dom står. Sen kan jag berätta vad jag tycker och tror om ni vill.

Tänkte precis att jag skulle ringa till en polare, men jag hittar inte på min fula telefon, så troligen har ett troll gömt undan den någonstans. Kuuuk.

Nu måste jag stoppa nåt i magen för jag är en stor bitterfitta, but I'll be back.

Peace...

:o

Guuu vad skönt det är att äntligen vara hemma. Springa runt på en bilträff efter två timmars sömn är ingen höjdare. Men det var trevligt som tusan. Men nu har vi ätit iallafall och vi börjar sakta vakna innan vi snart ska gå och lägga oss igen. Nu valvaka!





Tycker den här bilden beskriver dagen ganska bra om du frågar mig.




Jaaa, jag vet att jag är tråkig, men jag är så trött att jag håller på att dö. Hoppas att ni tycker om mig ändå.

Peace...

Trött

Jag är så trött att jag blir irriterad när någon tittar på mig. Kollade på klockan sista gången 02.40-snåret... 05.00 ringde min klocka igen. Så nu har jag strukit min mans tröja, håller på att sminka mig och trassla mig igenom håret som inte ens har torkat efter nattens regnsimulator. Jag är så trött att jag är påväg att börja grina. Just nu har jag bara en sak att säga: Hur fan klarar ni detta, småbarnsföräldrar?!

Och varför i helvete kliver du upp så tidigt kanske du undrar? Jo, det ska jag tala om för dig. Jag råkade lovat i ett svagt ögonblick att följa med på nån bilträff som heter Träffpunkt 80. Min trötta kropp lovordar mig efter det smarta förslaget.

Nu har jag tyvärr inte tid att skriva mer just nu, men jag uppdaterar under dagen när min koffeinspinnade extremt trötta kropp tar sina sista krafter.

Peace...

Förlåt

Förbannat jävla dålig på att uppdatera idag, men det är bara för att jag inte varit hemma ens :p

Åkte typ det första vi gjorde när vi vaknade till Borlänge och gick på marknaden, blev kvar där, kom hem vid nio, tvätta bil, klar vid tiotiden och då började jag baka bullar. Nu väntar jag på sista jäsningen och glor på saw 5. Jag är jäääättetrött, men nu jävlar ska vi ha bullar!

Jag lovar att vara mer duktig imorgon. Love u all!

Peace...

Jaa ää bäätter...

Fredagkväll... Barnlös och djurlös, fri att egentligen göra vad jag vill. Men ändå sitter jag här med ett glas rött och zappar mellan kanalerna. Det är fredag och det är absolut ingenting att se. Självklart vill jag betala tv-avgift.

Just nu känner jag mig bara allmänt bitter på allting.
Jag har tråkigt, men vill inte göra någonting åt det.
Jag är inte nöjd med min kropp, men ändå sitter jag och äter mörk choklad.
Mitt vinglas är just nu tomt och jag är för orkeslös för att göra en halv situp för att fylla på det.

Jag sitter alltså och kollar på Dödligt Vapen, en fredagkväll. Jag är 24 år och sitter o glor på en film som jag har sett 400 gånger, på en fredag.

Såg precis på facebook att det är fler än jag som är bittra. Dom riktigt skriker ut i sina statusar att det är synd om dom, att dom har tråkigt och att alla deras vänner sviker dom. Det som är ännu mer lustigt är att det är minst en människa per status som frågar ifall dom vill hitta på något, men då orkar dom inte.

Skillnaden mellan mig och alla andra bittra människor är att jag är medveten om att jag är bitter. Jag vet att jag är tråkig och jag vill inte hitta på någonting. Jag tycker om att sitta och klaga och jag beskyller INGEN för att läget är så.

Nää, nu ska jag fixa grönsaker som vi kan dippa, göra en halv situp så jag kan fylla på mitt glas, bli full och ha grymt sex med min underbara pojkvän.

Här kommer några skadeglada animerade gif's. Enjoy! (p.s Har du segt nät kommer det nog ta 3 år innan allt är uppladdat)

 

 

 

 












Nu orkar jag inte ladda upp fler. Sov gott.
Peace...

Snel gubbe!

Var precis med om något helt fantastiskt! När jag var påväg hem så började det spöregna jävla skitmycket. Skitarg vart jag minst sagt! Gick och svor för mig själv och hatade livet allmänt. När jag närmar mig Lidl's utfart ser jag en gubbe som sitter i sin bil o gapar. Jag drar ur hörlurarna och frågar igen vad han sa.

-Vill du ha skjuts ner på stan?
-Nejdå, jag ska ända till Svedjan.
-Ja men dit ska jag med! Hoppa in!

Sagt och gjort. Det blir en trevlig färd hem och vi pratade om allt möjligt. Världens mysigaste gubbe! Tänk att det  finns snälla människor fortfarande! Och ja, jag är fullt medveten om att det kunde varit en våldtäcksman, men valet stod mellan att bli ännu mer blöt eller bli våldtagen. Det var helt klart värt det!

Jag vill bara säga att jag tycker om folk just nu...för en liten stund iaf.

Peace...

Facebook

Jag älskar verkligen facebook! Att det kan finnas så mycket dramatik, känslor och förvirrade människor på en o samma plats.

Jag kan verkligen skratta högt när jag läser igenom dom senaste uppdateringarna. Så antingen är det jag som har dålig humor eller så har jag en riktigt rolig vännerskara.






För nämna bara några av alla tusen exempel:

  • Dom som känner att dom bara MÅSTE skriva ut att dom älskar sina barn, sin man eller till och med hela sin familj. Vilken tur att ni skrev det så jag vet! Själv hatar jag min karl ( så måste det vara eftersom jag inte skriver att jag älskar honom VARJE dag).
  • Dom som skriva om precis ALLT som händer i deras liv. "Ska hoppa in i duschen", "torkar mig och smörjer in mig", "lagar mat, bli lasagne idag", "äter mat, jättegott", "diskar" osv. Seriöst! Ni är så upptagna med att bevisa att ni har ett liv fast ni inte har det!
  • Dom som skriver kryptiska små meddelanden på facebook, säg... "Jag orkar inte mer..." eller "JAG HATAR DIG!".  Självklart kommer det ett antal "kjamisar-meddelanden" som kommentarer, men personen i sig svarar bara med ännu mer kryptiska svar. Vad vill man egentligen med en sån uppdatering? Få uppmärksamhet? Sympati?
  • Dom som måste ha det mest mysiga liv som man kan ha. Allt är förbannat jättemysigt! "Myser med min megamysiga familj, ikväll ska vi ha en mysig hemmakväll med mysigt godis. Mysigt!" Öööh...?
  • Har något speciellt hänt? Skriv det på facebook! Har karln varit otrogen? Skriv det på facebook! Har en vän svikit dig? Skriv det på facebook! När vissa människor väljer att sköta saker som sårar dom lite bakom stängda dörrar skriker andra ut precis allting, vilket gör mitt liv mycket roligare. Hur många otrohetsaffärer hade man aldrig fått reda på om det inte vore för facebook?
  • Dom som gör alla dom här eviga testen. "How good are you in bed?", "How sexy are you?" osv. Att du ens gör dom här testen är en sak. MEN, att du frivilligt visar att du har gjort testet och dina resultat är så fruktansvärt skrattretande. "How good are you in bed? Resultat: 100 %" Yeeeeeah right... Det där är snarare ett bevis på att du inte fått något på ett tag, men försöker visa världen att du inte gör annat än ligger.
  • Ni som skriver era statusar på engelska, fastän ni bara har 1 i eran vännerlista som pratar engelska. Why? Är det för att verka mer världsvan? Häftigt? Tell me!

Det här var dom jag kom på nu men det finns ju självklart en hel uppsjö med flera grupper. Nu ska jag käka en finfin frukost ;)

Peace...


Kladdkaka!

E = Emmi
M = Magnus

Klockan är 21.10

E - Är du sugen på kladdkaka?
M - Njaaee... Ja kanske...
E - Jag vet inte ifall jag egentligen är sugen, jag tror nog bara att jag är sugen...
M - Joo...

*konstpaus*

M - Men kan man inte göra en halv smet?
E - En halv smet?
M - Ja, en halv kladdkakssmet?
E - Vill du ha kladdkaka?
M - Nee, eller ja....
E - Äh, jag gör en kladdkaka!



 

 

Men allting har en baksida:

 

Vet inte riktigt vad som gick fel, men det vart bokstavligt talat kladdkaka. Den vart knappt gräddad fast den var inne i nästan 25 min. Håll tummarna på att inte ugnen har sagt upp sig utan att det var jag som klantade mig. Tur iaf att smeten var god!

 

... och ja, vi fuskar med sprutgrädde.

 

 


Nu har jag gett våra kroppar en stadig sockerchock, känner mig stolt som den alfahonan jag är. Nu ska jag kasta mig i duschen (jag lovar att inte tappa tvålen) och sen blir det sängen. Jag vet inte riktigt vem jag försöker lura, jag kommer inte kunna somna på flera timmar tack vare allt socker jag har i kroppen samt allt koffein. Vill du veta hur man plågar sin kropp så mycket som möjligt? Sätt in 1000 kronor på mitt konto, glöm inte att lämna din mailadress, så skickar jag ett personligt mail med recept o dagsschema. Tack för mig och sov gott!

Peace

Grannfitta

Jag hatar just nu min granne.

Jag vet inte riktigt vart gränsen går vid när man ska ha överseende och när dom är störande. Just nu spelar den bleka, finniga lilla snorungen nåt jävla skitmusik och det "enda" man hör är basen. Så istället för att vara mogen och gå dit och be honom sänka volymen sätter jag på lite egen musik på höööög volym. Så kort sagt, nu är det krig :))

...det är tyst! Jag tror jag vann!

Är du dum i huvudet?

Jag vet att det är mycket snack om valet just och att alla tjatar om det. Jag vill inte vara ännu en av dom som tjatar om att "mitt" parti är det enda rätta och om du säger någonting annat har du fel. Men jag vill bara ha säga en sak.

Röstar du inte är du dum i huvudet.

Om du inte röstar visar du bara hur du skiter i allt. Du bevisar hur jävla lat och självupptagen du är eftersom du inte verkar bry dig om hur det går för dina barn, för Sverige eller för dina medmänniskor. Röstar du inte anser jag att du inte har rätt att klaga, eller säga ett enda jävlastadedugg, vad som än händer. Det spelar inte roll om skatterna sänks eller höjs, rot/rutavdraget försvinner eller blir kvar, du får mindre eller mer i socbidrag, om invandringspolitik, dagisavgifter, skola, sjukvård, ipredlagen, barnbidrag, försäkringskassan osv osv. Du ska enbart knipa käft och tacksamt ta emot allt som sker. Röstar du däremot, då får du skrika bäst fan du vill, för då har du gjort din röst hörd.

Det finns inga ursäkter till att inte rösta. Och tycker du att alla partier snackar skit och ingen har något vettigt att komma med, rösta blankt då! Visa bara att du har en egen åsikt och inte bara en död sill som simmar med strömmen utan att riktigt veta varför.


Visa att du är vuxen och rösta!

Peace...

Frukost

Jag är ett riktigt proffs när det gäller det välkända och populära ämnet; frukost. Jag äter en stadig frukost varje dag, med gröt, ägg, smörgås och juice. Oj, nu ljög jag lite grann... Förlåt.

Jag tycker om att käka frukost, men det är sååå tråkigt att äta den själv, så oftast slutar det med att jag inte äter någonting alls. Sen kan ju vilken idiot som helt räkna ut hur lycklig jag är när Magnus kommer hem och jag inte ätit något på hela dagen... (här har du några sekunder att fundera på det)

Men eftersom jag var så lycklig när jag vaknade imorse (fram tills jag ställde mig framför spegeln och fick syn på dom nya finnarna) över att min huvudvärk äntligen har försvunnit, så bestämde jag mig för att faktiskt äta lite frukost. (Okej, det där var kanske en av världens längsta meningar.) Man lär ju passa på att fira!

Sagt o gjort, hittade diverse ting i kylen och i skafferiet och såhär blev resultatet:

1. Nacochips
2. Sallad
3. Kycklinggratäng ifrån gårdagen
4. Saft (ja, du läste rätt, saft! Jag ville, jag vågade och jag vann!)
5. Örtsalt
6. Peppar
7. Och för dom manliga läsarna, TUTTAR!

Just nu ligger jag i paltkoma och längtar efter kaffet som skriker efter min uppmärksamhet. Men jag måste ligga och självdö lite till.

Peace...

Saft

Jag har en förbannelse över mig. Detta är sant.  Den stora saftförbannelsen!

Jag har för inte alltför länge sen lärt mig att dricka saft (aka: dragit på mig en till last) och det är inte vilken saft som helst. Det är ICAs underbara jordgubbsecosaft. To die for! Såhär ska saft jävlar i mig smaka!! Nog för att den kostar en halv miljon per liter, det är tur att man har en rik pojkvän ;)

Jag har försökt att dricka saft i flera dagar, men det har bara inte blivit av. Antingen har jag, mitt lata arsel inte orkat göra iordning någon, eller så har jag helt enkelt glömt bort det eller så har jag inte lyckats muta Magnus till att göra den åt mig. (Ja, jag vet att jag är lat)

Iallafall, jag har inte fått min förbannade saft på fleeeera dagar tack vare ovanstående anledningar, men idag tänkte jag verkligen få det gjort. Jag planerade i flera timmar hur jag skulle blanda den med en massa is, liiiite för mycket saft och dricka den med hjälp av sked. Mmm! Men när jag kollade i kylen insåg jag att det inte fanns tillräckligt mycket saft. Fruktansvärt ilandsproblem, nästan värt att skriva en bok om.

Som tur var så hade Magnus hjärnan med sig när vi handlade, så han haffade en saftflaska. Lugnet är återställt. Jag får min saft! Tråkigt nog var det jag som packade varorna efter betalning skett. På nått sätt lyckas jag kasta saftflaskan (i glas) på stengolvet vid kassorna. Saft över halva gången.

Här var jag nära ett sammanbrott. Nästan påväg att börja gråta i hjärtat. Varför får jag ingen saft?! Tjejen i kassan var dock snäll o sa att vi fick hämta en ny flaska samt så sa hon att hon skulle torka upp allt själv. Snäll ICAtjej!

Lycka! Saft i kassen. Den överlever bilfärden hem. Jag smyger in med den i köket. Håller i den som om den vore ett spädbarn och ställer den försiktigt in i kylen. Yes! Jag klarade det!

Utfodring på G. Jag vill ha saft till maten. Blandar en alldeles lagom blandning, smakar av den med den idiotviktiga skeden. Vi ska leka whitetrash och äta framför tv:n, så vi bär upp tallrikar och viktiga tillbehör. Jag tar min tallrik och min undebara saft. Går så försiktigt jag bara kan, tänk luciatåg. Ställer ifrån mig tallriken och glider likt en hungrig vithaj ner glaset till bordet. Success! Vänder mig om för att hämta en sista sak, tråkigt nog ville min tydligen strokeskadade hand hänga med. Stöter till äckelglaset och jag ser i slowmotion hur skiten välter ut guldinnehållet på Magnus dyra långhåriga knasmatta. Det enda spåret som är kvar efter olyckan är isbitarna som ligget utspridda över vardagsrumsbordet likt bildelar efter en bilolycka. En rad med okristliga ord kom ut ur min mun och en rulle toapapper försvann snabbt.

Så nu sitter jag här, fortfarande extremt sugen på saft, men jag vågar fan inte blanda ett nytt glas, då ramlar jag väl i trappan och bryter nacken. Förmodligen kommer jag väl att dö av vätskebrist innan den här förbannelsen är över. Jag hatar mina ilandsproblem.



Peace...

Sjukast vinner

Jag funderar lite på diverse åkommor och varför det ena skulle vara bättre än det andra.

Ta tillexempel alkoholproblem. När är man egentligen alkolist? Är det när man dricker typ en gång i månaden, men då super man sig riktigt dyngrak, minns inte någonting av vad som har hänt den kvällen, kan varken prata eller gå, samt gör en maaaassa misstag under hela kvällen.

Eller är det när man tar sig ett par glas vin per kväll som lätt kan bli en flaska per kväll och så vidare.

Vem behöver hjälp? Behöver någon av dom hjälp?



Eller ta matmissbruk:

En som känner en massa ångest och smäller i sig en massa mat för att trösta sig själv, motionerar aldrig, går upp i vikt. Det slutar med att h*n inte kan röra sig på egen hand och riskerar att få hjärtinfarkt, proppar, diabetes och så vidare.

Eller en som fått för sig att h*n är för fet och försöker äta så lite som möjligt och tränar sönder sin kropp, kort sagt svälter sig själv för att försöka uppnå någonting som inte finns.

Vem är mest sjuk?

Vad är bäst? För lite av det goda eller för mycket? Jag vet inte varför jag ställer dom här frågorna, jag är full av dumma frågor hela tiden. Just watch and see...
Peace...

Godnatt Jocke

När senast kramade du din mamma och sa att du älskade henne?
När senast sa du till din kompis att denne är det finaste som finns?
När uppskattade du livet senast?

Seriöst? När tänkte du senast att du är förbannat lyckat lottad över att du lever och att du har det så bra som du har det?

Jag fick precis en chock. Kikade runt lite planlöst på facebook när jag plötsligt ramlade över ett r.i.p meddelande från en kompis till en annan. Nej, det är inte sant! Mitt hjärta hoppade till och stannade samtidigt. Mitt andning stannade upp och jag kom på mig själv med att inte vara medveten om det som hände runt omkring mig. Detta skedde på några sekunder, men ändå kändes det som en evighet.

Jag hör mig själv säga "Jocke har dött" till Magnus. Ingen sorglig ton, inte med gråten i halsen, ingen känsla alls, bara ren fakta. Jocke har dött. Sakta kommer paniken inom mig. Vad är det egentligen som har hänt? Har han tagit livet av sig, har han blivit mördad, var det en olycka, vad har hänt? Jag sökte svar på facebook och flashback, men hittade inget. Tillslut skrev en kompis till mig och nu har jag lite svar på mina frågor.

Min fina Jocke. Vi som alltid överkonsumerade kaffe och kedjerökte medans vi löste världsproblemen. När jag flyttade till Hedemora kunde vi sitta flera timmar och snacka skit på msn. Aldrig mer kommer jag få vara med om detta. Aldrig någonsin. Lustigt att du fortfarande är inloggad på msn, fast du är Occupied.

Jag måste lägga mig nu och ta hand om min fina huvuvdvärk som inte direkt blev bättre efter det här. Jag är så tacksam över att jag har min fina Magnus. Du är verkligen mitt allt <3


Godnatt Jocke. Vi ses på andra sidan.


Peace...

Blurk

Fan, vad det är underbart att må dåligt. Då uppskattar man när man väl mår bra...not. Hur många gånger tänker du "Åh vad skönt det är att inte ha ont i huvudet!" Jag vet iallafall att jag inte gör det.

Igår var jag jäkligt sexig, sprang runt i myskläder, inget smink, håret uppsatt i en slarvig tofs, några snygga finnar på väl utvalda ställen i ansiktet och med en andedräkt av kräk, apelsin och nyvakenhet. Jag förstår verkligen att Magnus tänder på mig.

Han var så snäll igår. Jag låg med huvudet i hans knä medans vi kollade på tv och då började han pilla mig i håret. Jag hamnade verkligen i trans och låg och mmm:ade samtidigt som jag dreglar ner hans dyra byxor. Trots detta säger han att jag är det finaste som finns och att han älskar mig. Knepig karl med knepig smak har jag skaffat mig, men han är ändå det finaste som finns.

Har fortfarande kukigt ont i huvudet, mår allmänt förkylningsdåligt, är hungrig som ett jävla djur (till följd av detta mår jag illa), men jag vågar inte äta för jag orkar inte kräkas. Fan vad det är synd om mig.

Nej, nu ska jag vara social med kusin, ramlade in här efter jag har vart på möte.

Peace...

Jag orkar inte mer

Okej, jag ska vara riktigt ärlig mot er nu. Jag mår inte bra. Inte alls. Min kropp orkar inte med mig längre. Det är jobbigt att göra minsta småsak, andningen är tung och allt känns omöjligt. Det är till och med jobbigt att tänka. Mina händer darrar och jag vill varken äta eller dricka. Huvudet dunkar som aldrig förr. Jag vet inte hur länge jag klarar det här. Det känns som om det enda rätta är att dra täcket över huvudet och bara försvinna ett tag.

Undra om man kan avlida av en förkylning?







 

Haha, vad trodde ni jag pratade om?  ;)

 

Peace...

Hur gick det egentligen?

Om man ska vara duktig och artig så ska man be om ursäkt över mitt icke existerande uppdataerade på bloggen. Men det orkar jag inte.

Fredagen var ett helvete. Minst sagt. Jag vet inte om ni läste mitt förra inlägg, men nu kommer historien om vad som verkligen hände. Vi tar det kortfattat fram till stoppet i Västerås.

Alltså, vi åker ifrån Hedemora, skulle egentligen byta tåg i Sala som gick mot Katrineholm. Tågfel någonstans, tåget går alltså inte. Det sätts in en ersättningsbuss som går just till Katrineholm, men alla får inte plats. Det är en till buss påväg till Sala som skulle ta oss till Katrineholm, men med lite snabb huvudräkning insåg vi att vi aldrig i hela helvetet skulle hinna med tåget ifrån Katrineholm som går till Göteborg. Magnus bråkar på en tjej som ser till att bussen går till Västerås istället, där dom skulle hjälpa oss. Vi åker till Västerås via buss, kommer faktiskt fram, Magnus fixar nya biljetter, samt så får vi fikapengar. Här var det inlägget slutade i fredags.

Nu känner vi oss rätt nöjda då vi slipper ett byte. Fikar på en massa glass, godis och kaffe och snackar om allt och ingenting. Jag tittar på klockan (tåget skulle gå 12.09) och insåg att vi nog skulle börja gå mot tåget. Vi ställer oss upp och börjar klä på oss och sträcka oss efter väskorna. Tittar på Magnus underbara ansikte och ser att han inte såg ut som han gjorde för bara några sekunder sen. "Står det Lokfel på tavlan?" Här tror jag hela Västerås Station hörde mitt besvikna "Neeeeeeeeeeeeeeej".

Men jo, det stod Lokfel. Tåget hade blivit framflyttat till 12.55. Snabb huvudräkning igen. Vi skulle inte hinna med tåget ifrån Göteborg till Halmstad med dom biljetterna vi hade fått nu. *suuuuuuuuuuuuck* Tillbaka till biljettdisken. Fick nya biljetter (igen) samt mera pengar att handla fika för. Underbart!

Men sen faktiskt, hände det inge mer, förutom att vi fick springa som ena jävla idioter i Göteborg. Men summa sumarum, vi började våran resan 08.24 och SKULLE ha kommit fram 14.35. Meeeen, vi började våran resa 08.24 och kom fram 17.50-någonting... Jag älskar verkligen SJ!



Peace...

...

Jag ber om ursäkt över att det blev så ihoptryckt, men som sagt, ett helt inlägg om denna dag kommer imorgon

SJ

SJ är bland det mest underbara bolaget som finns. Verkligen.

Vi börjar våran resa i Hedemora. Extremt trötta efter typ tre timmars sömn. Muttrar och pussas samtidigt. Men stämmningen är ändå så pass bra som den kan vara när två människor är extremt övertrötta och har kaffe som enda energikälla. Åker med tåget mot Sala. So far so good. Men tydligen var det någon som tyckte att vi var liiiite för glada...

Det går inga tåg ifrån Sala, tåget stod tydligen still någonstans. Men det är luuuuugnt, det kommer en ersättningsbuss. Jättebra. Packar in vårat bagage, vilket bland annat innehåller en IKEAkasse med prylar som väger ca 30 kg. Skönt att slippa den. Tråkigt bara att det var typ fem miljarder människor som skulle åka mot Västeråshållet. Vi fick alltså inte plats. Ut med bagaget igen. Underbart!

Det var ungefär här som mitt 24åriga ansvarsfulla (*host*) sinne sjönk ner till en trotsig 2åring som hatade livet. Jag hatade verkligen SJ och alla fula, feta människor som skulle med den där bussen! Stod på sidan av dom andra som inte kom med och betedde mig som en fjortis och talad högt om hur mycket jag hatade SJ, alla tåg i hela världen och att jag aldrig i hela mitt jävla liv skulle sätta min fot på ett jävla tåg igen. Jag kommer nog aldrig växa upp.

Magnus däremot behöll sitt lugn och tillslut fick hamnade vi på en buss som tog oss till Västerås. En stad närmare vårt mål.

Så nu sitter vi här, på Västerås Station, smaskar i oss fika för 150 spänn (sponsrat av SJ) och väntar på att vi ska sätta oss på våra förstaklassplatser. Tack SJ. Trots att ni är dumma i huvudet så är ni inte så överjävliga iallafall.

Peace...

 

Det här var orginalinägget, men det hände lite fler grejer innan vi kom vidare. Men den historien får ni höra imorgon. Nu är jag full och överjävlig.

Godmorgon

Godmorgon Världen!

Från sekunden jag öppnade mina ögon kände jag hur mycket jag älskade världen. Verkligen... 02.30 sa jag tack o godnatt. 06.00 klev jag upp. Wyyyynderbart!

Dimman ligger tät utanför som ett hån mot mitt hår. Jag har precis plattat håret, men jag vet inte riktigt vem jag försöker lura. Så fort jag sticker ut min breda näsa utanför dörren kommer jag se ut som ett krullhuvud! Jag hatar verkligen fukt!

Jag fattar verkligen varför jag sitter här när jag egentligen har 700 saker att göra på bara några timmar. Inte ens nåt kaffe har jag fått i mig. Total fail!

Nä, jag måste tyvärr sätta fart nu.

Peace...

HUR?

Hur kan man INTE bli glad och hur kan man INTE älska det här?



Lite sjukt att det redan finns fem stycken klipp med honom ifrån Idol. Jag funderar på om jag ska damma av mina videoinspelningar med honom och slänga upp dom... Hmm... ;)

Peace...

Hejsan, det var bara några månader sen...

Förmodligen hatar ni mig redan och har startat diverse hatgrupper på facebook, men likt förbannat är jag tillbaka!
Jag varken orkar eller vill uppdatera er om det som har hänt i mitt extremt spännande liv, vi tar allting ifrån idag och så vidare.  Jag ska försöka att sköta mig den här gången, men det har jag lovat tidigare, så vi får se hur det går med den saken. (Hey, klaga inte på att jag är ärlig)

Nu skiter vi i förtexterna, det står ändå inget vettigt.

Idag har jag varit och sprungit på Kupolen med älsklingen och bränt hans pengar. Jag tycker att min karl är bland det roligaste som finns. Vi (läs Magnus, jag stod bara bredvid och såg söt ut) var tvungna att springa in på Cervera och byta ut en planksteksplankorna, för det hade blivit världens reva i den ena av dom. Dom kostade liksom 400 spänn för två stycken, då tycker man att dom ska se någorlunda ut. Iallafall, vi går fram till disken och förklarar att ärendet, visar skadan, hon håller med och säger att självklart ska vi få byta. Magnus vill då kolla dom nya plankorna så att dom inte heller är skadade. "Jamen, jag kan inte öppna allihopa!" Nej självklart inte....

Öppnar förpackningen o granskar dom, hittar en skada på den ena nya plankan också. Börjar tjafsa om den och man såg verkligen hur kärringen blev mer och mer less för varje ord som kom ur min snygga mans mun. Tillslut tar hon den gamla, hela plankan och slänger den på dom andra två nya plankorna och säger med ett framtvingat leende "Ta den här också!!" Taaack sa jag med min gulligaste röst och sen gick vi. Nice, 3 plankor till priset av 2. Thank you Cervera!

Jag älskar verkligen våran spis. Eller snarare ugn. Den är elak, varje gång man använder den för han för sig att testa om brandvarnaren funkar. Det gör den. Varje gång. Jag orkar verkligen inte skura ugnen igen, det är så jäääävla tråkigt! Fattar inte vad jag gör för att den ska bli så skitig! Dagens ilandsproblem...

Jag är överdrivet förkylningstrött, lite koffeinhög och är allmänt nöjd och glad. Mitt soundtrack är just nu :



Peace...
RSS 2.0