Hösten


Vad finns det egentligen att tycka om med hösten? Vad är det mest hösten som folk älskar så mycket?Är det den  här äckliga scablonen om att man går långa höstpromenader hand i hand, löven flyger omkring en precis som i Pochahontas och man är allmänt kära? Det dödligt förälskade paren kryper ihop i soffan på kvällarna under en filt medans dom kollar på en äcklig dramafilm regisserad av deprimerad före detta skådespelare som själv gav upp hoppet om kärlek för länge sen. Värmeljusen ifrån IKEA brinner i värmeljushållarna som också är ifrån IKEA och dom sprider ett behagligt ljus och värme. Det förälskade parets liv är perfekt och dom somnar i varandras armar till soundtracket ifrån eftertexterna.  (Här ska det egentligen vara nån fin musik som stämmer överens med texten som ni nyss läst.)

BÖÖÖÖÖÖÖRP!
Skärp er!

Ni är ju så sjukt lurade! Hösten är äcklig! Man ser så dum ut i håret för att det är så himla fuktigt, det är kallt, blåsigt, lövigt, luktar ruttet och så blir det mörkare för varje dag. Man hinner aldrig gå ut och gå tillsammans för solen går ner vid 16-tiden och då har man inte ens hunnit komma hem. Vem fan vill gå ut och gå i mörkret med en sexig pannlampa som tredje hjul? Jag kan väl hålla med om att det är mysigt att gosa i soffan med en dålig film. Ljus är också jättemysigt. Men please, låt oss vara ärliga. Värmeljus-ljuset är bara bra för en sak och det är att dom är så sjukt smickrande när man inte har orkat sminka sig. Jag är bara ärlig!

Och man somnar bara för att filmen är så jävla tråkig och för att dom där IKEAljusen har snott allt syre i hela rummet.  Förmodligen bränner dom upp hela huset när man ligger där i soffan o dreglar och då råkar man väl dö på kuppen.

Hösten suger verkligen.

Peace...

P.s Det rinner Trocadero ur min näsa just nu. Det suger också...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0